Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig egyenes dolog egyszerre több nőt fűzni?
Sosem tartottam túl korrektnek, amikor egyvalaki több embernek udvarol/több udvarlót tart. Viszont ez a társkeresőzés rávilágított arra, hogy ez a tulajdonság nem túl célravezető, ezért én is elkezdtem több vasat tartani a tűzben.
Van egy lány, akivel már egy hónapja beszélünk, volt két randi. Lassan haladunk, mindketten komoly kapcsolatra vágyunk, a lány elég félénk. Csók még nem volt, de mindkettőnknek megfelelő ez a tempó. Most egy elég erős jelet adott, hogy kész lenne többre, ugyanakkor levelezek egy másik lánnyal, akivel még randi sem volt, de elég érdeklődő. Szerintetek meddig korrekt fenntartani a kapcsolatot a második lánnyal a körülmények tekintetében?
Amíg nem bízok meg eléggé abban, hogy akit választok, az mellettem marad. Ha mégis lefekszünk, tényleg egy igazibb kapcsolat jön létre, akkor a másik lánnyal barátilag tartom a kapcsolatot, aki emiatt, rejtélyesnek, elérhetetlennek lát. Az aktuális barátnőmön figyelem a jeleket, mennyire kompetens, mennyi potenciál van benne, lehet egy hatalmas érzelmi sérülés van rajta, és egy nárcisztikus sárkány, ami a kapcsolaton belül derül ki, na akkor visszatérnék ahhoz a lányhoz, aki elérhetetlennek látott, és neki boldog beteljesülés lenne, hogy vele beszélek, többet írok, stb.
De van olyan nő, akivel már az elején látom, hogy tökéletes, és nem akarok mást, és teljesen szentnek veszem a szavát, az érzéseit, hogy ne bántsam meg. De van olyan, amelyik sokat vár el, hogy csak ő rá figyeljek, de közben olyan alacsony minőségű figyelmet ad, ami nekem semmire nem elég, de mégis felfedezem, hogy hátha tud többet adni, csak meg kell nyílnia. Szóval ez helyzetfüggő, hogy csinálod. Mindig változtatni kell a stratégiát a csajokhoz képest.
"A nők szeretik ha van versenytárs, érdekesebbnek tűnsz."
Erről a nők nem igazán tudnak. Nem úgy megyek végig a városon, hogy a hátamra van írva hány lánnyal beszélgetek, és a randin sem ez a téma :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!