Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Meddig egyenes dolog egyszerre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig egyenes dolog egyszerre több nőt fűzni?

Figyelt kérdés

Sosem tartottam túl korrektnek, amikor egyvalaki több embernek udvarol/több udvarlót tart. Viszont ez a társkeresőzés rávilágított arra, hogy ez a tulajdonság nem túl célravezető, ezért én is elkezdtem több vasat tartani a tűzben.

Van egy lány, akivel már egy hónapja beszélünk, volt két randi. Lassan haladunk, mindketten komoly kapcsolatra vágyunk, a lány elég félénk. Csók még nem volt, de mindkettőnknek megfelelő ez a tempó. Most egy elég erős jelet adott, hogy kész lenne többre, ugyanakkor levelezek egy másik lánnyal, akivel még randi sem volt, de elég érdeklődő. Szerintetek meddig korrekt fenntartani a kapcsolatot a második lánnyal a körülmények tekintetében?

2021. júl. 25. 13:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
39%
Amikor már szinte naponta együtt vagytok akkor már lehet koptatni a többit. Ők is ezt teszik. És igen. Kell a "van mááásik" lehetőség is. Mindig legyen B terv vagy C, vagy ha kell egész ABC! ;)
2021. júl. 25. 14:00
 12/16 anonim ***** válasza:
65%

"Mármint arra gondolsz, hogy ha a végletekig megtartom az összes lehetőséget, akkor sokkal lazább leszek, mert ott lesz bennem a gondolat, hogy úgyis van másik? Lehet van alapja, de azért ez nem teljesen így megy, és elég önző dolog is."

érzelmileg nem lesz belőle szépen alakuló, egyre jobban kiteljesítő párkapcsolat, legfeljebb valami "oké, most valakivel épp együtt vagyok, aztán lesz ami lesz" langyosvíz

2021. júl. 25. 14:12
 13/16 anonim ***** válasza:
44%
Nekem amit leírtál, már bőven elég lenne ahhoz, hogy másra ne figyeljek. Mondjuk én már a beszelgetési fázis alatt így teszek, szerintem egyenesebb és egyszerűbb csak egy valakire koncentrálni. Nem szeretek talonban tartani, ott lenni meg főleg.
2021. júl. 25. 14:14
 14/16 A kérdező kommentje:
Legszívesebben én is csak rá koncentrálnék, csak sajnos annyiszor égettem már meg magamat hasonló helyzetben, hogy bizalmatlan vagyok.
2021. júl. 25. 14:16
 15/16 anonim ***** válasza:
Az első 1-2 találkozón eldől, hogy lesz e folytatás vagy sem.. addig meg beszélgetni meg lehet bárkivel.
2021. júl. 25. 14:54
 16/16 anonim ***** válasza:
Amíg nincs kimondva hogy 2 ember egy párt alkot csak találkozgatnak egymással addig ebben semmi kivetnivalót nem látok. Persze a nő érezheti becsapva magát, mert a férfi nem jelentkezik és nyomul, de ha érdekelté teszi és tetszik neki akkor jó eséllyel eléri a célját.
2021. júl. 25. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!