Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van értelme félrerakni a párkeresést évekig?

Figyelt kérdés
Hamarosan 27 éves leszek és az az érzésem, hogy túl sok időm ment eddig vagy párkapcsolatra vagy annak keresésére, illetve a gondolataim is folyton ekörül forogtak. Sajnos rengeteg cselekedetemet (pihenés helyett buli, így másnap semmittevés...) ez motiválta, semmit nem vitt előre. Közben egy súlyos betegséggel is küzdöttem évekig, ennek a kettő dolognak az elegye az lett, hogy semmit nem valósítottam meg a céljaim közül...Most jött a felismerés, hogy ideje lenne elérni ezt-azt, ehhez pedig 100%-ban magamra kellene koncentrálnom minimum 3-4, de lehet, több évig. Viszont attól is tartok, hogy "öreg leszek", nagyon kiesek a dologból, fura hatást fog kelteni, ha kijelentem, hogy évek óta telibeszartam a párkeresést stb Szerintetek?
júl. 10. 00:41
 1/7 anonim ***** válasza:
82%
Van értelme.
júl. 10. 01:01
 2/7 anonim ***** válasza:
92%
Arany középútról hallottál már. Nem kell minden hétvégén szétcsapni magad és buliban fűzögetni a nőket, de attól még lehetsz nyitott a nagy önmegvalósítás közben. Ha jön valaki, nem kell elzavarni.
júl. 10. 01:18
 3/7 anonim ***** válasza:
55%

Ez is az életed egyik megoldatlan problémájának az elodázását jelentené.

Semmi garancia nincs arra, hogy majd 3..4..X év múlva majd már biztosan megtalálod a párod.

Miért találnád meg majd pont akkor? Mert már akkor pl gazdagabb leszel? Igen, akkor majd már könnyebben fogsz olyan embert találni magad mellé, aki a több pénzedért fog szeretni. A pénzedet fogja szeretni és nem téged.

Az olyan ember keresése, aki téged szeret és Te viszont is tudod szeretni, azt addig kell csinálni, amíg meg nem találod az illetőt. Persze fel lehet ezt adni x évre, de ez később is ugyan olyan problémaként fog jelentkezni, mint most.

Mondjuk nagyon rágörcsölni sem érdemes erre a párkeresés dologra, annyi is elég, ha éber figyelemmel szemléled a környezeted, hogy meglásd azt, ha valaki érdemleges a látóteredbe kerül.

A pszichológiai ismeretek sokat tudnak segíteni ebben is. Nekem Popper, Feldmár, Csernus, stb írásaik, előadásaik sokat segítettek.

(Most vagy 27, akkor leszel 30, nem tartom valószínűnek, hogy akkor több lesz a hozzád illő egyedülálló, mint most. Valószínűleg kevesebben lesznek, mert közben sokan meg fognak házasodni, stb.)

Nekem volt olyan az életemben, hogy egy kislánnyal ismerkedhettem volna, de mivel akkor éppen párkapcsban voltam, nem léptem az ügy érdekében semmit sem. Később, a szakításunk után, elkezdtem volna felvenni a kapcsolatot azzal a kislánnyal, csak közben már férjhez ment. Ennyit jelent az idő tényező. Három évvel előtte zöld lett volna a lámpa, három évvel később már piros volt.

júl. 10. 01:54
 4/7 anonim ***** válasza:
42%
Nincs
júl. 10. 03:35
 5/7 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem nincs.

Gondolj a jövőre, tanulj/dolgozz, valósítsd meg a céljaidat, de ha közben belebotlasz valakibe, aki jó partner lehet, ne zavard el!

Az arany középutat kellene megtalálni.

júl. 10. 06:16
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Csak pocsékolod az időt,ha meglátod életed nőjét ne szalaszd el.
júl. 10. 17:47
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Minél idősebb leszel, annál nehezebb társat találni. Szerintem nem kell ezt félretenni, csak nem kell feltétlenül görcsösen párt keresni. Én is kerestem párt 27 éves koromig, és mellette tudtam dolgozni, a barátokkal eljárni, nem értem, hogy a kettő miért zárja ki egymást.
júl. 10. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!