Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így mi értelme a párkeresésnek lányok?
Figyelt kérdés
https://www.youtube.com/watch?v=VI4NZW8q6nU
1:53
Miééééééérrrrrrrrrttttttttt!!! Miért ilyen igénytelen SOK nő?
2022. dec. 19. 10:53
1/9 anonim válasza:
Megnéztem elsőre is, most újra, hogy mit hagyhattam ki. Csaj megkötözve kéri, hogy oldozza el, dagadt Jackie int a csajnak, hogy majd később szabadítja ki, aztán elmegy keménykedni a csaj, meg a már említett módon unatkozik tovább bilincsben. Mit kéne látni?
2/9 A kérdező kommentje:
4. Azt az ordas nagy prémet a lány karján!
És az a baj, hogy SOK ilyen nő szaladgál köztünk. :(
2022. dec. 19. 11:19
3/9 anonim válasza:
3
Odalépted. Továbbra is fszság a kérdésed.
4/9 anonim válasza:
Oh, szóval az a bajod a nővel, hogy ember. Van ilyen sajnos. Azt akkor nem árulom al neked, hogy izzadunk, szarunk, fingunk, olykor hányunk sőt, hasmenésünk is lehet, akár napokig. Folyik az orrunk, büdös a szánk és igen, szőrösek is vagyunk.
Tudom, nagyon nehéz feldolgozni, de sajnos ez mind tény. Ha most nekiállsz, talán egyszer még lehet belőled felnőtt férfi is.
6/9 anonim válasza:
Én csak azt szeretném megkérdezni, hogy ha a rossz fiú ilyen jól céloz, akkor előtte miért lőtt ki a puskából vagy 200 golyót 3 emberre, és hogy nem talált el egyet sem?
7/9 anonim válasza:
Úristen szőrős a csaj, hogy képzeli???? Csak a pasik lehetnek szőrösek!!….hogy merészelnek szőrős karral párt keresni???🤦🏽♀️
9/9 anonim válasza:
Vegyél guminőt ;) azon tuti nincs egy szál se.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!