Csak én gondolom úgy, hogy több értelme lenne és sokkal hatékonyabb lenne a párkeresés napjainkban, ha a lányok udvarolnának, kezdeményeznének a fiúknál?
édes f*szom!
bele ne halj már egy kis udvarlásba!
miféle tanulmányokat folytattál te, ohgy "rendszerhez" hasonlítod az ismerkedést?
nem kötelező csajt felszedni. nem kötelező barátnődnek lennie! nem kötelező nyavajogni!
el lehetsz a kis világodba, de ha nőt akarsz tegyél érte, ne pedig itt sírj, és okold a gazdagot mert gazdag, a jóképűt, mert jóképű, és van nője.
Minel hiszed magad? valami kirakatbábunak, hogy majd egyszer valami jő nő (mert gondolom azért ha odamenne hozzád egy dagi csjaszi, elhajtanád) leszólítson???!! ez nem álomvilág.
amúgy, én nem is állnék le oylan csajjal, maximum cska egy szex erejéig, aki "nyomulna" rám.
szükségem van a küzdésre, mert ha ölembe pottyan, akkor nem becsülöm meg, és így semmi értelme, maximum mint írtam 1 éjszakára.
szóval szedd össze a t*köd, és ne az elfogadott ismerkedési normát akard megváltoztatni!
elkuldtek mert valogatosak=ronda vagy..;)
amugy megkerdezhetem, hogy miertelme ennek a kerdesnek?de most komolyan...ha azt mondjuk, hogy nem csak te, akkor se valtozik semmi, hameg csak te, akkor meg foleg nem, ez a kerdes egyszeruen felesleges, ha unatkozol, nezz egy kis baratok koztot vagy egy kis fokuszt az valo neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!