Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van értelme ismerkedni még...

Van értelme ismerkedni még ilyen feltételekkel?

Figyelt kérdés

Pesti hapsi vagyok és már kb 1 hónapja keresek itt vkit akivel el lehetne járni mindenfelé. De eddig az összes barátnőm otthonülős volt akik mellett túl sokáig nem birtam :S

Elég hülyéskedős, komolyatalan vagyok, de inkább csak vicces szinten és nem szoktam felelőtlenségeket csinálni. Nem vagyok túl érzelgős tipus, nem szeretem ha megfojtanak a szeretetükkel/rajongásukkal a lányok.. Sajnos mivel én is olyan vagyok, a kis szolid aranyos lánykákat vonzom és én is hozzájuk vonzódom, viszont ők pedig szeretgetősek és félnek elmászkálni otthonról.

Én viszont mennék minden hétvégén vmerre, akár el pestről is, külföldre is, hétközbe pedig aquaparkba, autózni, nézelődni, kalandozni ;) emiatt aztán inkább bevállalós lányok illenének hozzám.

Am szeretem az autókat, a szerelgetést, utazgatást, műszaki cuccokat, plázázást, eszegetést, filmezést meg még egy csomó mindent :D

Koromra azt mondanám amennyinek kinézek, azaz kb 18-20 év :D

Amilyen korosztályban keresgélek az pedig 18-25 év közötti jófej, vicces, jókedvű, lányok :)

Mivel 180cm vagyok de csak 65kg értelem szerűen ehhez illő lányt keresek elsősorban ;)

2013. máj. 17. 22:58
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
62%
kár elkezdeni, amiket írtál, abból én pl semmit nem szeretek, és 65 kilóval leginkább sehogy nem nézhetsz ki
2013. máj. 17. 23:08
 2/21 anonim ***** válasza:

Munkatársak, iskolatársak között?

Ezek a "szolid" csajok épp a sült csirkecombot várják hogy a szájukba repüljön. Vagy te rángatod ki őket otthonról, és ébreszted fel őket, vagy keresel mást.

Szerintem...

2013. máj. 17. 23:16
 3/21 A kérdező kommentje:

honapokat vartam sajnos ilyen csajokra h kicsaljam oket de aztan szakitas lett a vege mert mindig csak igergettek h majd jonnek stb .. aztan nem lett semmi csak en uljek ott mellettuk egesz nap:S

lassan mar elegem lesz belole h csajozasra pazarlok eveket es nem elek semmit.. ennel mar lehet lassan jobb lenne ha egydul jarnek el ezekre a helyekre :(

2013. máj. 17. 23:19
 4/21 anonim ***** válasza:
Ismétlem, ki kell ráncigálni őket, várni hiába vársz, ők kényelmesebben ülnek/fekszenek...
2013. máj. 17. 23:32
 5/21 anonim ***** válasza:
66%
Igények vannak, azt látom...
2013. máj. 17. 23:34
 6/21 anonim ***** válasza:
miert nem mennek? :(
2013. máj. 17. 23:35
 7/21 anonim ***** válasza:
94%
Hacsak nem tőzsdézel akkor könnyű a szülők pénzén élősködni. Aquapark hét közben????? Az emberek dolgoznak, meg jó ha kétévente elmennek külföldre. Ébredj fel!!
2013. máj. 18. 08:47
 8/21 A kérdező kommentje:

nem mernek v nem akarnak.. nek tudom , azt meg h csak ugy rosszkedvuen eljojjenek en sem akarom ;)

te hulye v utolso... miert ne lehetne ra penzem?? nemhiszem h olyan sok lenne az a havi par 10eft amibe ezek belekerulnek..

2013. máj. 18. 09:52
 9/21 anonim ***** válasza:
Pedig hidd el " havi par 10eft amibe ezek belekerulnek.." nagyon is sok, ha valaki olyan helyzetben van, mint pl én.
2013. máj. 18. 10:42
 10/21 anonim ***** válasza:
90%

Összesen nincs havi 10k-m ilyen célokra, te szörnyüember!

Hétköznap meg pláne...

Jó reggelt!

2013. máj. 18. 18:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!