Van értelme ismerkedni még ilyen feltételekkel?
Pesti hapsi vagyok és már kb 1 hónapja keresek itt vkit akivel el lehetne járni mindenfelé. De eddig az összes barátnőm otthonülős volt akik mellett túl sokáig nem birtam :S
Elég hülyéskedős, komolyatalan vagyok, de inkább csak vicces szinten és nem szoktam felelőtlenségeket csinálni. Nem vagyok túl érzelgős tipus, nem szeretem ha megfojtanak a szeretetükkel/rajongásukkal a lányok.. Sajnos mivel én is olyan vagyok, a kis szolid aranyos lánykákat vonzom és én is hozzájuk vonzódom, viszont ők pedig szeretgetősek és félnek elmászkálni otthonról.
Én viszont mennék minden hétvégén vmerre, akár el pestről is, külföldre is, hétközbe pedig aquaparkba, autózni, nézelődni, kalandozni ;) emiatt aztán inkább bevállalós lányok illenének hozzám.
Am szeretem az autókat, a szerelgetést, utazgatást, műszaki cuccokat, plázázást, eszegetést, filmezést meg még egy csomó mindent :D
Koromra azt mondanám amennyinek kinézek, azaz kb 18-20 év :D
Amilyen korosztályban keresgélek az pedig 18-25 év közötti jófej, vicces, jókedvű, lányok :)
Mivel 180cm vagyok de csak 65kg értelem szerűen ehhez illő lányt keresek elsősorban ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!