Van értelme fiatal csajoknál bepróbálkozni, ha egy fiatal csajra ma jut legalább 20-50 fiú is?
lehet, hogy megalázó dolog ha visszautasítanak, de mivel mi vagyunk a teremtés koronája, így elvárható, hogy mi kezdeményezünk! amúgy nem mintha volna más választás, mivel a nők nem fognak odajönni. persze ha neked megfelelő partner a jobb és vagy bal kezed...
az, hogy mivel vagy elégedett az egyéni szociális probléma, kábé mindenki leszarja! régen megkérdezték a jobbágytól, hogy akar-e tizedet meg kilencedet fizetni, vagy kapuadót? hát kur*vára nem! úgyhogy örülj inkább annak, hogy a mai világban rengeteg lehetősége van egy fiatalnak. régen ha jobbágyként születtél úgy is pusztultál el, ma már lehetsz mérnök, ügyvéd, orvos. azok pedig akár kilóra is meg tudják venni a nőket
ha a kis 14 éveseknél nem megy, attól még lehet hogy a 20, 25, 30 éves buláknak tetszenél.
én meg azzal nem vagyok elégedett, hogy az összes pasi 20 és 50 között tiszta pedofil ma, ez valami divat vagy nem tudom, de az ilyen "most nőttem ki a barbizásból" 13-4 éves lánykákat hajtja az összes.
aztáűn meg csodálkoznak és sírnak, ha azok meg a koruknak megfelelő 15-6 éves pasikat választják.
Én annyi alacsony, teljesen átlagos srácot látok helyes, szép lányokkal, hogy na. Sokat.
Mi lenne, ha magas és jóképű lennél? Rengeteg magas és jóképű férfi van még rajtad kívül. Önmagában ez nem oldala meg semmit sem. A személyiségeddel kell kitűnnöd. A legfontosabb, hogy ne úgy állj hozzá, hogy neked nincs esélyed, mert annyi más pasi van. Ezt bízd a lányra. Te csak tedd meg ami tőled telik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!