Tetszik egy ötödikes! Mit tegyek? Én hetedikes vagyok és nem tudom mit tegyek! (többi lent)
Figyelt kérdés
Szóval, nagyon tetszik nekem mit tegyek? Minden normális kommentelőnek zöld kéz!2013. máj. 31. 09:10
1/6 anonim válasza:
Barátkozzatok össze, és majd pár év múlva lépjetek tovább. Egy hetedikes, de főleg egy ötödikes is kicsi még egy kapcsolathoz.
2/6 A kérdező kommentje:
Értem, még valaki?:D
2013. máj. 31. 09:12
3/6 anonim válasza:
Menj oda és beszélgessél vele. Arra pedig ne figyelj, hogy sokan ellenzik ezt a dolgot (mármint barátok, hogy kisebb mint te).
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Mindenkinek zöld kezet nyomtam! :D
2013. máj. 31. 09:13
5/6 anonim válasza:
Hát elsőként barátkozz össze vele. Az egy jó kiinduló alap. Aztán ahogy lassan megismeritek egymást, kiderül, hogy összepasszoltok-e.
6/6 Polipop válasza:
Van még bőven időd kibontani ezt a kapcsolatot, egyelőre én is azt mondom, csak barátkozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!