Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy fiú, egysuliba járunk. Ő most nyolcadikos, én hetedikes, és nagyon tetszik viszont megszeretném ismerni de fogalmam sincs hogy hogyan. Valaki tud segíteni? Mivel kelthetném fel a figyelmét?
1. újra
Ha nem akkor mégis, hogy gondoltad, hogy felfigyel rád?
Na figy! :) én kb. Hasonló helyzetben voltam. Volt egy fiú, megtetszett, a nevén és osztályán kívül mást nem tudta róla..érdekesen hasonló a helyzet..(csak én 9.es ő 12.es de gyakran verekedik haverokkal hülyeségből =) na szval azt hittem sosem fog észrevenni. Azonban én nem bírtam magammal, és a következőket tettem: kiszámítottam, mikor hol (melyik terembe)lesz, gyakran elsétáltam előtte, rámosolyogtam, szemébe néztem, és aztán észre vettem h ő ezt viszonozza..aztán az egyik osztálytársa megszólt h tetszem neki..tehát! A lényeg! : -mosolyogj, nézz a szemébe
-Öltözz fel csinin (ne érts fére, nem ribisen épp ellenkezőleg!)légy úrihölgy előtte, ne beszélj csúnyán, sétálgass el mellette gyakran!
Nézz rá, ha elmegy melletted kapd hátra a fejed!
Remélem segítettem! Ha kérdésed van tedd fel nekem bátran! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!