Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon égő vagyok hogy 11....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon égő vagyok hogy 11. -es lány létemre, egy nyolcadikos fiú tetszik?

Figyelt kérdés

Jogosan merül fel a kérdés hogy mit várok én el egy 14 évestől,mert igazából én sem tudom. Na meg próbálkozni se merek nála még valami "pedofilnak" hinne szegény srác :D

Szerintetek felejtsem el?

2011. dec. 10. 09:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
77%
Hát szerintem adhatsz neki egy esélyt.
2011. dec. 10. 09:47
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Hülyeség! Ne törődj másokkal, menj oda hozzá, beszélgess vele. Akkor úgy is kiderül, h kölcsönös-e. Lehet te is tetszel neki, csak nem mert még kezdeményezni! :)

Sok sikert! :)

2011. dec. 10. 09:51
 3/11 anonim ***** válasza:
36%
én egy 15évessel vagyok együtt 19éves lány létemre...na? Ez a ciki de leszarom! :D
2011. dec. 10. 09:53
 4/11 anonim ***** válasza:

"én egy 15évessel vagyok együtt 19éves lány létemre"

Ez komoly?:D

2011. dec. 10. 09:56
 5/11 anonim ***** válasza:
44%
Ja komoly...öcsikomplexus v nem tudom mi de szeretem és elvagyunk csak rohadt gyerek. Bezzeg 15évesen 25éves hapsikkal jártam.
2011. dec. 10. 09:58
 6/11 anonim ***** válasza:
A 15 éves fiúnak menő, mert felvághat a barátai előtt, h idősebb csajjal jár...de neked...hát érdekes. :) Amúgy ha jól megvagytok, kit érdekel más véleménye!? :)
2011. dec. 10. 10:02
 7/11 anonim ***** válasza:

Én is végzős vagyok és 10.-es tetszik:D

Jártam velem kicsit idősebbel is, de jobbára nálam fiatalabbakkal.. nem tudom miért van ez :DD Régen mindig az idősebbek tetszettek, de kb 2 éve megfordult a világ:D

2011. dec. 10. 10:42
 8/11 anonim ***** válasza:
sztem felejtsd el. ő még gyerek. lehet, h tetszik, de mentálisan jóval le van maradva a te korosztályodtól, ebből nem sülne ki jó.
2011. dec. 10. 11:03
 9/11 anonim ***** válasza:
90%

Tetszeni, tetszhet neked, de inkább hanyagold. Még nagyon gyerek egy 18 éves pasi is, nem hogy egy 14 éves. Semmi jót nem várhatsz tőlük szerintem. :S

19L

2011. dec. 10. 11:34
 10/11 anonim ***** válasza:

Hozzátenném az intések mellett, hogy kivétel igenis létezik :)

Én életem legjobb kapcsolatát is egy nálam fiatalabbal éltem meg, és sajnos én miattam lett vége.:( De ez az illető pl sokkal odaadóbb volt mint egy velem egykorú srác.

Szóval azért egy kaptafára mégse lehet ráhúzni az összes nálunk fiatalabbat, mondván, hogy "éretlen". :)

2011. dec. 10. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!