Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon égő vagyok hogy 11. -es lány létemre, egy nyolcadikos fiú tetszik?
Jogosan merül fel a kérdés hogy mit várok én el egy 14 évestől,mert igazából én sem tudom. Na meg próbálkozni se merek nála még valami "pedofilnak" hinne szegény srác :D
Szerintetek felejtsem el?
Hülyeség! Ne törődj másokkal, menj oda hozzá, beszélgess vele. Akkor úgy is kiderül, h kölcsönös-e. Lehet te is tetszel neki, csak nem mert még kezdeményezni! :)
Sok sikert! :)
"én egy 15évessel vagyok együtt 19éves lány létemre"
Ez komoly?:D
Én is végzős vagyok és 10.-es tetszik:D
Jártam velem kicsit idősebbel is, de jobbára nálam fiatalabbakkal.. nem tudom miért van ez :DD Régen mindig az idősebbek tetszettek, de kb 2 éve megfordult a világ:D
Tetszeni, tetszhet neked, de inkább hanyagold. Még nagyon gyerek egy 18 éves pasi is, nem hogy egy 14 éves. Semmi jót nem várhatsz tőlük szerintem. :S
19L
Hozzátenném az intések mellett, hogy kivétel igenis létezik :)
Én életem legjobb kapcsolatát is egy nálam fiatalabbal éltem meg, és sajnos én miattam lett vége.:( De ez az illető pl sokkal odaadóbb volt mint egy velem egykorú srác.
Szóval azért egy kaptafára mégse lehet ráhúzni az összes nálunk fiatalabbat, mondván, hogy "éretlen". :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!