Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Csak én gondolom úgy, hogy...

Csak én gondolom úgy, hogy több értelme lenne és sokkal hatékonyabb lenne a párkeresés napjainkban, ha a lányok udvarolnának, kezdeményeznének a fiúknál?

Figyelt kérdés
Lényegében úgyis a lányok választanak, semmi értelem, hogy egy lánynál bepróbálkozik egy héten mondjuk 100 fiú, mert a nagy részét úgyis csak elutasítják, kigúnyolják a lányok. Ehelyett inkább úgy lenne a hatékony a rendszer, ha a lányok kezdeményezének a nekik tetsző fiúknál, mivel a fiúk úgyis örülnek manapság, ha kapnak lányt, nem, hogy még válogatni is legyen joguk, kivéve a ritka jóképű, magas vagy pénzes arcokat, mert ők meg alapból bárkit megkaphatnak, de lássuk be ez a fiú, férfi állomány nagyon kicsi, jelentétkelen részét teszi ki csak.

2013. jún. 9. 17:29
1 2
 11/11 anonim válasza:

Menj el egy velünk párhuzamos univerzumba,ott úgy lesz a párkeresés ahogy itt nekünk leirtad.

Szerintem ez hogy a lányok udvaroljanak a fiúknak...Hát...Sz@r ötlet.

2013. jún. 26. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!