Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme folytatnom a párkeresést?
21 évesen feleségül vettem egy lányt, akit mindennél jobban szerettem, de ő megcsalt. Később megint eljutottam odáig, hogy megkértem egy nő kezét, ő megvádolt azzal, hogy megloptam a szüleit. Miután kiderült az igazság újra megpróbáltuk, de én a megaláztatások után már nem tudtam vele maradni. Ők azóta boldog párkapcsolatban élnek. Nemrég ismét szerelmes lettem, már megint tervezgettem a jövőt, de róla tegnap kiderült, hogy a találkozásunk előtt nem sokkal még prostituált volt.
Létezik olyan, hogy valaki túl szerencsétlen a komoly kapcsolatokhoz?
Ne add fel szerintem,de te tényleg szopóágon vagy .
Viszont ha bejön az egyensúly,akkor most valami nagyon jónak kéne veled történnie.
Dehogy add fel!
De minek kell mindig feleségül venni? Inkább éljetek egy sima párkapcsolatban,boldogan.
Más sem szerencsés, hidd el, van aki sokadjára találja meg azt a bizonyos embert.
Ne add fel! :)
A boltban megkérdezte tőle valaki, hogy még mindig elérhet-e ugyanott, mert az előző alkalom valami hihetelen volt.
Ebből talán lehet következtetni arra, hogy most milyen a hangulatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!