Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak olyan férfiak akik nem zsugoriskodnak egy randin?
Mondjuk aki meghív egy üdítőre és valóban ki is fizeti .
Annyira kiábrándítóan férfiatlanok, hogy azon gondolkodtam hogy kimegyek más országba, mert itt már csak ilyen selejtesek vannak.
Szerintem egy üdítő, vagy egy sajtburger, vagy 2 gombóc fagylalt senkinek nem probléma, akinek igen, az meg nagyon kicsinyes.
De az a baj, hogy sokszor konkrét luxusétterermek meglátogatását várjatok el a randik alatt, persze egy forintot nem álltok. Tisztelet a kevés kivételnek.
En inkabb ugy tennem fel a kekerdest hogy hol vannak azok a nök akik nem snyagiaskodnak mar az elsö randin?
Annyira kiabranditoak azok a nök akik mindenre meghivatnak magukat, es csak a penzt nezik.
Miert nem hivod meg te a ferfit? Egyenlöseg van nem?
Vagy te ilyen zsugori vagy?
Konkrétan minden egyes alkalomra egy üdítőt szeretnél Kérdező? Vagy hogyan kell érteni?
Ezt most nőként kérdezem. (Engem valahogy "lekenyerezett" a párom az elején a MCDonalds-os meghívásokkal.)
Most pedig minden apróságon balhézik, ha bármiben segíteni kell nekem...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!