Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol vannak olyan férfiak akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol vannak olyan férfiak akik nem zsugoriskodnak egy randin?

Figyelt kérdés

Mondjuk aki meghív egy üdítőre és valóban ki is fizeti .

Annyira kiábrándítóan férfiatlanok, hogy azon gondolkodtam hogy kimegyek más országba, mert itt már csak ilyen selejtesek vannak.

aug. 3. 23:13
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
Nem szoktam zsugoriskodni:)
aug. 3. 23:23
 2/44 anonim ***** válasza:
58%

Szerintem egy üdítő, vagy egy sajtburger, vagy 2 gombóc fagylalt senkinek nem probléma, akinek igen, az meg nagyon kicsinyes.

De az a baj, hogy sokszor konkrét luxusétterermek meglátogatását várjatok el a randik alatt, persze egy forintot nem álltok. Tisztelet a kevés kivételnek.

aug. 3. 23:24
 3/44 anonim ***** válasza:
46%

En inkabb ugy tennem fel a kekerdest hogy hol vannak azok a nök akik nem snyagiaskodnak mar az elsö randin?

Annyira kiabranditoak azok a nök akik mindenre meghivatnak magukat, es csak a penzt nezik.

aug. 3. 23:39
 4/44 anonim ***** válasza:
35%

Miert nem hivod meg te a ferfit? Egyenlöseg van nem?

Vagy te ilyen zsugori vagy?

aug. 3. 23:41
 5/44 anonim ***** válasza:
71%

Konkrétan minden egyes alkalomra egy üdítőt szeretnél Kérdező? Vagy hogyan kell érteni?

Ezt most nőként kérdezem. (Engem valahogy "lekenyerezett" a párom az elején a MCDonalds-os meghívásokkal.)

Most pedig minden apróságon balhézik, ha bármiben segíteni kell nekem...

aug. 3. 23:45
 6/44 anonim ***** válasza:
100%
A legutóbbi randimon pont egy üdítőre hívtam meg a randipartneremet.
aug. 3. 23:52
 7/44 anonim ***** válasza:
33%
Vannak olyan férfiak is, akik nem zsugoriak, de ők nem kellenek nektek.
aug. 3. 23:54
 8/44 anonim ***** válasza:
56%
Jaja, én komplett ebédre is meghívnák egy csajt, csak épp nincs kit
aug. 3. 23:59
 9/44 anonim válasza:
48%
Miért nem fizeted akkor te? Na ki is a zsugori?
aug. 4. 00:18
 10/44 anonim válasza:
44%
Fizessed ki magadnak, ugyan úgy párkeresési szándékkal mész a randira mint ő. Ingyenélő.
aug. 4. 01:06
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!