Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol vannak olyan férfiak akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol vannak olyan férfiak akik nem zsugoriskodnak egy randin?

Figyelt kérdés

Mondjuk aki meghív egy üdítőre és valóban ki is fizeti .

Annyira kiábrándítóan férfiatlanok, hogy azon gondolkodtam hogy kimegyek más országba, mert itt már csak ilyen selejtesek vannak.

aug. 3. 23:13
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
22%

30

Tehát egy férfi akkor nem húzza le a nőt, ha mindent ő fizet? Érdekes gondolat.

aug. 4. 09:56
 32/44 anonim ***** válasza:
100%

Én 35 vagyok, férfi, nagyon szívesen fizetek mindent, jól esik így illik szerintem.

De igen 30 alatt főleg már egy ásványvizet se szivesen fizetnek, más generáció más elvek

aug. 4. 09:59
 33/44 anonim ***** válasza:
0%
Gondoltam hogy nem jön reakció a hozzászólásomra
aug. 4. 10:24
 34/44 anonim ***** válasza:
100%
A kimegyek másik országba részből leesik, hogy provokáció...
aug. 4. 10:48
 35/44 anonim ***** válasza:
48%

Még eszembe jutott egy valami. Megismertem egy férfit tavaly, aki "elcsábított" volna a páromtól.

Ígért nekem ingyen lakáshasználatot, meg így fizet nekem, meg úgy fizet mennyi mindent (nyilván viszonzást is várt volna...)

Kiment hosszabb ideig külföldre. Vártam volna vissza, amikorra - május 31. - "hazajön". Felhívtam telefonon.

Egy nő vette fel. Állítólag eladta a telefonját és "végleg kiköltözött külföldre", minek is keresem.

Július 2.-án megláttam a szemközti villamosmegállóban. A nevén szólítottam, de mondta, hogy még aznap megy vissza valamelyik külföldi országba/államba. (Nem emlékszem, mit mondott.)

Ami rendkívül rosszulesett: nagyon csúnyán hátat fordított nekem! Nem éppen dekoratív "hölgy" volt a közvetlen társasága...

Na, erről ennyit!

aug. 4. 11:06
 36/44 anonim ***** válasza:
33, mire? Nem láttam
aug. 4. 11:07
 37/44 anonim ***** válasza:
48%

A 27-es választ is én írtam és a 35-öst is.

Kérdező a tanulság: "nem mind arany, ami fénylik." (Lehet, hogy valaki megígér mindent Neked a csillagos égig is - és a végén nagyon csúnyán csalódnod kell.)

A teljes történet nagyon hosszú lenne, azért nem részleteztem.

aug. 4. 11:09
 38/44 anonim ***** válasza:
0%
Akkor le irom mégegyszer,én nem sajnálnám a nőktől a pénzt,de lecarnak
aug. 4. 13:31
 39/44 anonim ***** válasza:
100%

38

Milyen reakciót vársz erre?

aug. 4. 14:16
 40/44 anonim ***** válasza:
Azt hogy ez a kérdés melléduma,kamu,nem ezen múlik
aug. 4. 14:23
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!