Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak olyan férfiak akik nem zsugoriskodnak egy randin?
Mondjuk aki meghív egy üdítőre és valóban ki is fizeti .
Annyira kiábrándítóan férfiatlanok, hogy azon gondolkodtam hogy kimegyek más országba, mert itt már csak ilyen selejtesek vannak.
30
Tehát egy férfi akkor nem húzza le a nőt, ha mindent ő fizet? Érdekes gondolat.
Én 35 vagyok, férfi, nagyon szívesen fizetek mindent, jól esik így illik szerintem.
De igen 30 alatt főleg már egy ásványvizet se szivesen fizetnek, más generáció más elvek
Még eszembe jutott egy valami. Megismertem egy férfit tavaly, aki "elcsábított" volna a páromtól.
Ígért nekem ingyen lakáshasználatot, meg így fizet nekem, meg úgy fizet mennyi mindent (nyilván viszonzást is várt volna...)
Kiment hosszabb ideig külföldre. Vártam volna vissza, amikorra - május 31. - "hazajön". Felhívtam telefonon.
Egy nő vette fel. Állítólag eladta a telefonját és "végleg kiköltözött külföldre", minek is keresem.
Július 2.-án megláttam a szemközti villamosmegállóban. A nevén szólítottam, de mondta, hogy még aznap megy vissza valamelyik külföldi országba/államba. (Nem emlékszem, mit mondott.)
Ami rendkívül rosszulesett: nagyon csúnyán hátat fordított nekem! Nem éppen dekoratív "hölgy" volt a közvetlen társasága...
Na, erről ennyit!
A 27-es választ is én írtam és a 35-öst is.
Kérdező a tanulság: "nem mind arany, ami fénylik." (Lehet, hogy valaki megígér mindent Neked a csillagos égig is - és a végén nagyon csúnyán csalódnod kell.)
A teljes történet nagyon hosszú lenne, azért nem részleteztem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!