Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak olyan férfiak akik nem zsugoriskodnak egy randin?
Mondjuk aki meghív egy üdítőre és valóban ki is fizeti .
Annyira kiábrándítóan férfiatlanok, hogy azon gondolkodtam hogy kimegyek más országba, mert itt már csak ilyen selejtesek vannak.
2, már aki elvár ilyeneket, a normálisak mondjuk nem. Pl ha engem moziba hívnak, veszik a jegyet, akkor felajánlom, hogy veszek én nasit, amit ott eszünk. Vagyunk páran így...
Ja, csak "tökéletes" alak és szilikon nélkül, szóval eleve nem is hívtok ilyeneket....
5
Hol lehet burgerért házvezetőnőt szerezni?
Nőként.
Hát egyrészt felesben is fizethetitek. Egyenlőség meg mi a retekért harcoltunk, vagy mi. Annak ez is része, és én mondjuk rosszul is érezném magam, ha mindent a srác fizetne, vagy ha mégis, akkor legközelebb ragaszkodom hozzá, hogy én fizetek.
Ugyanakkor, ha elhívott, és a beígért italt sem fizetni, az mondjuk elég gáz. Mármint, kábé egy ezres lenne?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!