Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak olyan férfiak akik nem zsugoriskodnak egy randin?
Mondjuk aki meghív egy üdítőre és valóban ki is fizeti .
Annyira kiábrándítóan férfiatlanok, hogy azon gondolkodtam hogy kimegyek más országba, mert itt már csak ilyen selejtesek vannak.
Hány éves vagy kérdező?
Én fizetni szoktam 25 év alatt.
De mondjuk a 25 felett nem jönnek be így lehet pont kivül esel
Szerintem érdemes lenne rákérdezni a randevún Kérdező, hogy milyen "osztálybeli" családból származik a férfi...
Az apósjelöltnek szólhatsz, vagy az anyósjelöltnek esetleg. De nem biztos, hogy díjazni fogják a korlátlan pénzköltést, legyenek bármilyen gazdagok.
Az én párom nagyon jómódú családból származik és mégis eléggé zsugori hozzám. A szónak szinte a legszorosabb értelmében. De mi nem vagyunk már egy cseppet sem fiatalok.
Azt megértem, hogy az első randit a pasi fizeti. Kedves gesztus, én is el szoktam fogadni.
Arra viszont konkrétan egyetlen racionális indokot sem látol, hogy a férfi többet költsön, mint a nő...
Én csak olyanokatvtalálok akik fizetnek mindent is és alap is náluk hogy nem lehúzzák a nőket.
Ezek 35+ pasik
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!