Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért írja ki egy csomó lány,hölgy, hogy ne írjuk azt, hogy "Mi újság? Hogy vagy? Milyen napod volt?" mégis egy vadidegen embertől először mit kérdezzen az ember?
21.: Én ha lány lennék, egy ilyen hülye kérdésre felsorolnék egy pár napilap címet. :D
Azt szeretem, a gyk-ban, hogy nagyon konkrét kérdésekre lehet reagálni, és akár priviben, ismerkedési céllal is, de az adott feltett kérdés témájában lehet nyitni, a "mizumizu" helyett.
Az esetek nagyobb százalékában hajlandóak ismerkedni is, mint ahányan egy kifejezetten ismerkedõs oldalon értelmes témával kezdeni. Szóval összességében simább ügy. :D
Az is segít, ha olyan nőre írsz rá csak, aki valóban felkeltette a kíváncsiságod valamivel, amit láttál róla.
Ha ebből csak egy "jó a segged" jön ki, az legalább informatív kezdés, a "Milyen napod volt?"-ból nem derül ki rólad semmi.
#21.
Rendben. Te mit válaszolnál erre?
Szerintem ezt:
"Trump után Katalin hercegnét nézte ki magának a merénylő"
"Keanu Reeves folyton a halálra gondol"
"Gombos Edina titokban jött haza a családjával"
"Jön az első villabébi"
🙂
Úristen, így minek ismerkedik valaki? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!