Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit gondoltok az olyan nőkről...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok az olyan nőkről akik úgy gondolják hogy a férfi a nyaralás 60%-át fizesse a nő meg a 40%-át?

Figyelt kérdés
Szerinte így helyes hogy a férfi és nő között így történjen a megoszlása költségeknek, például egy nyaraláson
júl. 29. 16:11
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Hogy a nőnek nagyon fullosnak kell lennie.
júl. 30. 00:56
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

“Akkor a férfiak se vàrják el, hogy majd a nő otthon takarítgat, ételt tesz az asztalra“

Ehhez ki kellene tartania, hogy én intézzem az egészet, még jó, hogy megoszlik, nem azért a 10-20 ezer különbségért fogom naponta kinyalni a házat és kaját tenni az asztalta.

Szerintem 60-40 jó arány a pénzügyeknél, takarításban meg enyém a 60-40. De mondom fene se tartja ezt számon, magától kell jönnie, hogy mindketten így érezzük, illetve nem gond, ha néha több kicsit vagy kevesebb ez az arány.

júl. 30. 06:19
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

Érdekelne az okfejtés, hogy miért pont 10%-al kevesebbet kell fizetnie?

Egyébként friss kapcsolatnál egy nyaralásnál a szállás-utazásnál 50-50et preferálom (persze nagy fizukülönbségnél játszhat hogy az ember meghívja a másikat, mert tudod hogy neki arra nem telne, de az egy GESZTUS nem elvárás). Ha már ott vagyunk úgy is én fogok fizetni szinte minden mást, mert nekem az a megszokott, hogy én hívom meg a nőt, persze ha néha ő ezt elutasítja és ő is meghív az plusz green flag.

Hosszabb távú kapcsolatnál pedig már teljesen más a helyzet, ott már ha nincs is full közös kassza, azért nem árt figyelembevenni a kereseteket, és szokásokat. Nyilván ha én keresek mondjuk 600k-t ő meg 200-at akkor nem várom el hogy ő egyáltalán belefizessen a nyaralásba bármit, de ő se várja el hogy otthon maradjunk mert neki épp kevésbé jól fizető állása van. 34/F

júl. 30. 06:24
 24/27 anonim ***** válasza:
Jövedelemarányosan fizetni a költségeket a legtisztább, vagy közös kassza.
júl. 30. 17:17
 25/27 anonim ***** válasza:
54%

Most már értem hogy miért nem találtam 35 éves koromig férfit.

Kiábrándító a pasik 90%a.

A férjem volt az első aki udvarolt, nyaralni vitt, soha egy fillért nem kért tőlem……

Házasságban is beteges amikor külön kasszáznak a sz@revő férfiak. Ultragáz!

aug. 2. 09:41
 26/27 anonim ***** válasza:
0%
Inkább az az ultragáz, amikor egy felnőtt nőnek derogál fizetni a saját fogyasztását.
aug. 3. 08:54
 27/27 anonim ***** válasza:
74%

Sok sz@revőbe futottam bele, ez tény.

Az összes ismerősömet, barátnőmet, munkatársamat a tenyerén hordozta a barátja.

Égett a képem hogy én fizettem a randin a fagyimat is.

De végül összehozott a sors a férjemmel.

Kiábrándító amikor egy pali kicsinyes.

Ezek az ágyban is ugyanolyan fukarok voltak és önzőek.

Azt nézték mindig hogy nekik hogy jó.

Persze hogy örülök a férjemnek.

Szívesen főzök is neki, hűséges vagyok, pedig lenne ezer lehetőségem.

De ő megérdemli.

Felnézek rá, ő valóban férfi.

aug. 3. 23:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!