Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az olyan nőkről akik úgy gondolják hogy a férfi a nyaralás 60%-át fizesse a nő meg a 40%-át?
“Akkor a férfiak se vàrják el, hogy majd a nő otthon takarítgat, ételt tesz az asztalra“
Ehhez ki kellene tartania, hogy én intézzem az egészet, még jó, hogy megoszlik, nem azért a 10-20 ezer különbségért fogom naponta kinyalni a házat és kaját tenni az asztalta.
Szerintem 60-40 jó arány a pénzügyeknél, takarításban meg enyém a 60-40. De mondom fene se tartja ezt számon, magától kell jönnie, hogy mindketten így érezzük, illetve nem gond, ha néha több kicsit vagy kevesebb ez az arány.
Érdekelne az okfejtés, hogy miért pont 10%-al kevesebbet kell fizetnie?
Egyébként friss kapcsolatnál egy nyaralásnál a szállás-utazásnál 50-50et preferálom (persze nagy fizukülönbségnél játszhat hogy az ember meghívja a másikat, mert tudod hogy neki arra nem telne, de az egy GESZTUS nem elvárás). Ha már ott vagyunk úgy is én fogok fizetni szinte minden mást, mert nekem az a megszokott, hogy én hívom meg a nőt, persze ha néha ő ezt elutasítja és ő is meghív az plusz green flag.
Hosszabb távú kapcsolatnál pedig már teljesen más a helyzet, ott már ha nincs is full közös kassza, azért nem árt figyelembevenni a kereseteket, és szokásokat. Nyilván ha én keresek mondjuk 600k-t ő meg 200-at akkor nem várom el hogy ő egyáltalán belefizessen a nyaralásba bármit, de ő se várja el hogy otthon maradjunk mert neki épp kevésbé jól fizető állása van. 34/F
Most már értem hogy miért nem találtam 35 éves koromig férfit.
Kiábrándító a pasik 90%a.
A férjem volt az első aki udvarolt, nyaralni vitt, soha egy fillért nem kért tőlem……
Házasságban is beteges amikor külön kasszáznak a sz@revő férfiak. Ultragáz!
Sok sz@revőbe futottam bele, ez tény.
Az összes ismerősömet, barátnőmet, munkatársamat a tenyerén hordozta a barátja.
Égett a képem hogy én fizettem a randin a fagyimat is.
De végül összehozott a sors a férjemmel.
Kiábrándító amikor egy pali kicsinyes.
Ezek az ágyban is ugyanolyan fukarok voltak és önzőek.
Azt nézték mindig hogy nekik hogy jó.
Persze hogy örülök a férjemnek.
Szívesen főzök is neki, hűséges vagyok, pedig lenne ezer lehetőségem.
De ő megérdemli.
Felnézek rá, ő valóban férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!