Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit gondoltok az olyan nőkről...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok az olyan nőkről akik úgy gondolják hogy a férfi a nyaralás 60%-át fizesse a nő meg a 40%-át?

Figyelt kérdés
Szerinte így helyes hogy a férfi és nő között így történjen a megoszlása költségeknek, például egy nyaraláson
júl. 29. 16:11
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
43%
Tavaly voltunk New Yorkban, én fizettem mindkettőnk részét és szeretettel tettem. Férjem kevesebbet keres, de szeretettel fizetek neki is mindent, amire neki már nem jut. Ő ezt más dolgokban kompenzálja, így nem fillérezünk. Volt amikor ő állt jobban anyagilag.
júl. 29. 17:11
 12/27 anonim ***** válasza:
34%
Nem értek vele egyet, de ha ő így gondolja, szíve joga... csak akkor keressen olyan férfit, aki szintén egyetért vele, és ne próbálja meg ráerőltetni olyan férfira, aki ezzel nem ért egyet.
júl. 29. 17:13
 13/27 anonim ***** válasza:
76%
12-es persze ezzel nem fognak kötekedni a kis hüle fiúcskák, hogy nő létedre te fizettél.
júl. 29. 17:13
 14/27 anonim ***** válasza:
83%

Én annyiban tennék hozzá, hogy a többet kereső arányosan fizessen többet, és ez majdnem mindig a férfi(mivel ekkora a feminizmus;)

Ezen felül nekem is szükségem van arra a tudatra, hogy a másik a pénzét SEM félti tőlem, így meghív erre arra(cserébe én is őt, mert ez jó érzés, adni és kapni is). Sosem lennék olyannal, aki 10% különbséget képes számontartani, kiszámolni és ezzel a különbséggel még baja is van, ha neki kell többet beletennie, vagy esetleg nem ajánlja fel magától, hogy szivem, mit szólnál, ha kicsit többet fizetnék bele?:) Amire jön a természetes női válasz, hogy nem kell, megoldom..

Ilyen fukar, zsugori, fillérbszó, kicsinyes embereket messzire kerülök.

Aki pártízezren fennakad, arra nem lehet számítani anyagilag, mert túl értékes neki a pénz a párjához képest is.

júl. 29. 17:50
 15/27 anonim ***** válasza:
90%
Keresetarányosan kéne szerintem, akárki is keres többet.
júl. 29. 18:10
 16/27 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem teljesen rendben van. Ez nem olyan nagy különbség, hogy ilyenen férfiként hisztirohamot kapjak, sőt, én egyáltalán nem vagyok a felezgetés híve, amennyire nekem belefér, szívesen meghívom bármire a barátnőmet.
júl. 29. 18:48
 17/27 anonim ***** válasza:
89%
Én kifizetem a felét, ha keri a férfi...se jellemzően nem szokták!
júl. 29. 18:49
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ha olyan helyre "kell" menni, ahová eleve nem is akartam (akármelyik melegebb éghajlatú, magas bűnözéssel rendelkező fejlődő ország - ki a fene utazik önszántából ilyen lepukkadt arab vagy latin-amerikai országokba szívesen?), azért az 1 Forint is sok.

De olyan helyre, amit szívesen megnéznék, azért a 60% is megéri. Pl. Róma, Prága, Izland, Moszkva vagy éppen London jobb részei.

júl. 29. 19:55
 19/27 anonim ***** válasza:
9%
Inkább 100-0 a nő javára. Miért fizessen a csaj bármit is?
júl. 29. 20:52
 20/27 anonim ***** válasza:
80%
Ha ennyire fillér bacok a férfiak, hogy már igazi férfiak sem akarnak lenni, akik vannak olyan normálisak és költenek a nőre. Akkor a férfiak se vàrják el, hogy majd a nő otthon takarítgat, ételt tesz az asztalra….vagy ha már fele fele akkor ők is vegyék ki a részüket..,jaaa hogy az már a legtöbbnek fájna.
júl. 29. 22:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!