Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az olyan nőkről akik úgy gondolják hogy a férfi a nyaralás 60%-át fizesse a nő meg a 40%-át?
Én annyiban tennék hozzá, hogy a többet kereső arányosan fizessen többet, és ez majdnem mindig a férfi(mivel ekkora a feminizmus;)
Ezen felül nekem is szükségem van arra a tudatra, hogy a másik a pénzét SEM félti tőlem, így meghív erre arra(cserébe én is őt, mert ez jó érzés, adni és kapni is). Sosem lennék olyannal, aki 10% különbséget képes számontartani, kiszámolni és ezzel a különbséggel még baja is van, ha neki kell többet beletennie, vagy esetleg nem ajánlja fel magától, hogy szivem, mit szólnál, ha kicsit többet fizetnék bele?:) Amire jön a természetes női válasz, hogy nem kell, megoldom..
Ilyen fukar, zsugori, fillérbszó, kicsinyes embereket messzire kerülök.
Aki pártízezren fennakad, arra nem lehet számítani anyagilag, mert túl értékes neki a pénz a párjához képest is.
Hát, ha olyan helyre "kell" menni, ahová eleve nem is akartam (akármelyik melegebb éghajlatú, magas bűnözéssel rendelkező fejlődő ország - ki a fene utazik önszántából ilyen lepukkadt arab vagy latin-amerikai országokba szívesen?), azért az 1 Forint is sok.
De olyan helyre, amit szívesen megnéznék, azért a 60% is megéri. Pl. Róma, Prága, Izland, Moszkva vagy éppen London jobb részei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!