Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit gondoltok az olyan nőkről...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok az olyan nőkről akik úgy gondolják hogy a férfi a nyaralás 60%-át fizesse a nő meg a 40%-át?

Figyelt kérdés
Szerinte így helyes hogy a férfi és nő között így történjen a megoszlása költségeknek, például egy nyaraláson
júl. 29. 16:11
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
65%
Egész korrekt. A költségeket felezik, kint meg mondjuk étterembe meg erre arra a csávó meghívja, így kb ki is jön.
júl. 29. 16:14
 2/27 A kérdező kommentje:
1. De miért a férfi a tobbet?
júl. 29. 16:18
 3/27 anonim ***** válasza:
36%
Mert a p...a árfolyam a mindig magasabban volt.
júl. 29. 16:19
 4/27 anonim ***** válasza:
55%
Nem muszáj, mehetsz egyedül is nyaralni.
júl. 29. 16:20
 5/27 A kérdező kommentje:

3. Nyilván a lúzerek így gondolkodnak

4. Dehogy megyek egyedül max. olyan nővel aki 50-50%-ban gondolkodik... szerencsére egyre több a feminista nő

júl. 29. 16:22
 6/27 anonim ***** válasza:
74%
Nem értem az okát, de ha nekik jó, akkor nekem is...
júl. 29. 16:23
 7/27 anonim ***** válasza:
83%
Én is kifizetném a felét és nő vagyok. De szerintem olyan lovagias, rendes, cuki hogy a férfi fizeti a többet…és itt nem arra gondolok, hogy huh megúsztam. Hanem arra, hogy annyira kedves hogy rám szánja azt a pénzt.
júl. 29. 16:28
 8/27 retektorta ***** válasza:
0%

"rám szánja azt a pénzt."

Sose kéne ilyen nő :)

júl. 29. 17:03
 9/27 anonim ***** válasza:
94%
Most hullajtok egy könnycseppet😂
júl. 29. 17:05
 10/27 anonim ***** válasza:
85%
Jajj kiakadt szegény pára.
júl. 29. 17:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!