Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az olyan nőkről akik úgy gondolják hogy a férfi a nyaralás 60%-át fizesse a nő meg a 40%-át?
Figyelt kérdés
Szerinte így helyes hogy a férfi és nő között így történjen a megoszlása költségeknek, például egy nyaralásonjúl. 29. 16:11
1/27 anonim válasza:
Egész korrekt. A költségeket felezik, kint meg mondjuk étterembe meg erre arra a csávó meghívja, így kb ki is jön.
2/27 A kérdező kommentje:
1. De miért a férfi a tobbet?
júl. 29. 16:18
3/27 anonim válasza:
Mert a p...a árfolyam a mindig magasabban volt.
4/27 anonim válasza:
Nem muszáj, mehetsz egyedül is nyaralni.
5/27 A kérdező kommentje:
3. Nyilván a lúzerek így gondolkodnak
4. Dehogy megyek egyedül max. olyan nővel aki 50-50%-ban gondolkodik... szerencsére egyre több a feminista nő
júl. 29. 16:22
6/27 anonim válasza:
Nem értem az okát, de ha nekik jó, akkor nekem is...
7/27 anonim válasza:
Én is kifizetném a felét és nő vagyok. De szerintem olyan lovagias, rendes, cuki hogy a férfi fizeti a többet…és itt nem arra gondolok, hogy huh megúsztam. Hanem arra, hogy annyira kedves hogy rám szánja azt a pénzt.
8/27 retektorta válasza:
"rám szánja azt a pénzt."
Sose kéne ilyen nő :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!