Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzi egyre több nő, hogy ő letilthat valakit csak mert hozzászólt?
régebben annyira nem ezt láttam, de most pl baráti-fálbaráti közösségben is kb olyanok fordulnak elő, hogy: írok a lánynak "képzeld, lesz buli, jössz?" nincs válasz, majd eltelik egy hónap: "itt van még egy buli, jó lesz?" - letilt.
és most tényleg nem a felfújt szájú pláza idiótákról beszélek. Tényleg normális, jól kinéző aranyos, mosolygósak is ilyenek. Azt hinnéd, hogy azért benne van annyi tisztelet, hogy válaszoljon vagy akármi - aztán tessék, kiderül hogy igy oldja meg.
És a pasik miért nem csinálnak ilyet? Miért van az, hogy csak azért, mert egy kövérebb nő hozzámszól, még sosem tilottam le?
Miért számít ennyire egy nőnek manapság, hogy hogy nézel ki, és a mérce egyre magasabban van? :( arra miért nem gondol egyik sem soha, hogy mit hagy ki esetleg, miért nincs hiányérzete, hogy egyáltalán meg sem ismerte a másikat?
„Tényleg normális, jól kinéző aranyos, mosolygósak is ilyenek"
20-as vagyok, pedig én még jól kinéző sem vagyok, mégis ilyen vagyok (leszek), hiszen a nyugalmam mindennél többet ér.
Ismerkedj a saját szinteden! Nem lehetsz jóképű, jó kiállású, de még csak átlagos se, ha egyszer felmerült benned, hogy a külsőddel van gondjuk, ezért nem beszélnek veled. Még az is lehet, hogy tényleg ez (is) a bajuk veled. Nem illenétek össze, egy jól kinéző nő meg egy rusnya férfi...
A csúnyácska nőknél próbálkozz, ők a te szinted.
Megint az előitélet.
De őszintén mit akarsz a nőktől, ha mind anyagias, a pasit kihasználó, semmibe vevő, szívtelen szörnyeteg?
"ilyen egy nő agyában meg nem fordult soha..."
Menthetetlenül agyhalott vagy. Fordulj orvoshoz agybeültetésre.
Vagy hazudsz. De szerintem az agyhalott variáció van.
Segítek: minimum ugyanannyi nő agyában felmerült hogy mivel küldje el a pasit hogy ne bántsa meg, s ugyanúgy megszámlálhatatlanul sok pasi pont leszarja hogy megbántja a nőt vagy bárkit vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!