Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzi egyre több nő, hogy ő letilthat valakit csak mert hozzászólt?
régebben annyira nem ezt láttam, de most pl baráti-fálbaráti közösségben is kb olyanok fordulnak elő, hogy: írok a lánynak "képzeld, lesz buli, jössz?" nincs válasz, majd eltelik egy hónap: "itt van még egy buli, jó lesz?" - letilt.
és most tényleg nem a felfújt szájú pláza idiótákról beszélek. Tényleg normális, jól kinéző aranyos, mosolygósak is ilyenek. Azt hinnéd, hogy azért benne van annyi tisztelet, hogy válaszoljon vagy akármi - aztán tessék, kiderül hogy igy oldja meg.
És a pasik miért nem csinálnak ilyet? Miért van az, hogy csak azért, mert egy kövérebb nő hozzámszól, még sosem tilottam le?
Miért számít ennyire egy nőnek manapság, hogy hogy nézel ki, és a mérce egyre magasabban van? :( arra miért nem gondol egyik sem soha, hogy mit hagy ki esetleg, miért nincs hiányérzete, hogy egyáltalán meg sem ismerte a másikat?
De most semmi bevezetés se volt? Köszönés vagy olyasmi hogy azt hallottam xy tol hogy szervez itt meg itt ezt meg azt és lehet jó lesz.
Hanem igy egyből mint egy besózott beállt majom mint aki ugrál éppen lihegve hogy buli lesz?
Szetintem azt se értik igy hogy nekik akartad ezt írni?
Az utolsó bekezdésig furcsáltam a a tiltást. Abból viszont azt szűrtem le, hogy a 2 illető.nem.is ismeri egymást, hanem random írogat a férfi nőknek, hogy menjenek a buliba.
Így azért érthető. Én is befeszülnék ettől. Eleve nem válaszolok idegen férfiaknak, mindegy kicsodák. Nem még buliba menjünk egyből. Csúnya világ van, én félek, hogy valami pszichoba botlom, ez van, sajnos.
nincs, egy random npc vagy számára aki írogat neki névtelenül hülyeségeket amikre nem kíváncsi.
A letiltás és válaszolás meg saját joga. Azt tilt le akit akar és annak válaszol akinek akar. Te sem más nem kérheti számon emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!