Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy olyan 40 éves férfi aki még azzal is szépen beszél aki meg..a az anyukáját,tényleg azt érdemli hogy a nők még hozzászólni se akarnak soha?
Hajahahah 🤡
Ha én alapvetően gyűlölöm az embereket de megtudom állni hogy a villamoson valakit nyakba szúrjak egy késsel…. Akkor a jól viselkedesem miatt jár egy adonisz faszi nekem?
Az hogy minden emberrel tisztelettel beszélsz az alap. Kötelező. Nem jár érte semmi nő neked!
Ha nőt akarsz nézzel ki jól és legyen elég pénzed. Nincs kerülőút az elvárásokhoz.
Kérdező
Ha még akkor sem vagy képes pl haragot vagy határozott ellenállást kimutatni, ha akár számodra fontos emberek épsége van vesézlyben, akkor az bizony kva nagy redflag nem csak a nőknek, de mindenkinek. Ez azt jelenti, hogy te a "nekem minden mindegy" típusú tutyimutyi kenyérre kenhető és kihasználható alak vagy, aki hamarabb adja oda a saját lányát egy stricinek, minthogy konfliktusba kerüljön valakivel.
GOndolom te azt hiszed, hogy az egy érték, hogy végletekig kenyérre kenhető vagy. Nem, nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!