Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért veszi egy nő sértésnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért veszi egy nő sértésnek ha hozzászól egy férfi aki nem 185 cm magas meg nem Brad Pitt kinézetű?

Figyelt kérdés
Azt tanácsolják a nők a férfiaknak, hogy kezdeményezzenek és a többi és a többi, közben meg a legtöbb nő kb. fintorog ha hozzájuk szól egy férfi aki nem genetikai csodaként született, online szintén, ott leginkább csak vissza se ír. Persze ha egy jóképű férfi akkor még akkor is egyből ír ha bunkó módon van írva neki.
2023. okt. 21. 18:24
 1/9 anonim ***** válasza:
77%
Brad Pitt tök öreg, nem kell ő már a nőknek.
2023. okt. 21. 18:25
 2/9 anonim ***** válasza:
78%
Nincs joga hozzá talán?
2023. okt. 21. 18:25
 3/9 anonim ***** válasza:
74%
Nekem a fiatal Brad Pitt se jött be soha, Shrek. Amúgy meg, már ezerszer átbeszéltük, hogy ha valaki, akkor te a klasszikus megtestesítője vagy a patkánybelsőnek.
2023. okt. 21. 18:35
 4/9 anonim ***** válasza:
70%

elmagyarázom neked azon a szinten amit talán mnegértesz

nem barátkozni akar hanem dugni ezért odajön

ÉN NEM akarok dugni vele ezért nem fogok vele feleslegesen jópofizni hiszen mint ahogy az elején is mondtam csak dugni akar

történet vége

kérdésem,mit is várnál te tulajdonképpen?

2023. okt. 21. 18:36
 5/9 anonim ***** válasza:
70%

Nemrég voltam bulizni vegyes társasággal, elég sok lány is volt. Sok srác odament hozzájuk az este alatt, nem Brad Pitt-ek, és még a legrészegebben odaténfergő beszélni alig tudó arcokat is full normálisan kedvesen utasították vissza.

Nem fintorogtak és nem voltak mérgesek sem.

2023. okt. 21. 18:38
 6/9 anonim ***** válasza:
70%
#7: Brad Pitt egyik jellegzetes vonása, hogy az állkapcsánál szélesebb az arca, mint a halántékánál. Nekem ez már alapból bukó. A másik, hogy intelligenciára egyáltalán nem kiemelkedő. Nála sokkal kevésbé híres színészek között ezerszer jobb pasikat találni, mint ő.
2023. okt. 21. 18:41
 7/9 anonim ***** válasza:
49%
Nem tudom pontosan, de lehet azért mert sok férfi szólítja meg és már unja?
2023. okt. 21. 18:53
 8/9 anonim ***** válasza:
53%
Miért, te kiket szolitasz.meg? Gondolom a vékony, fiatal, jolkinező nőket, nem?
2023. okt. 22. 07:50
 9/9 anonim ***** válasza:
35%
Ogreee
2023. okt. 22. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!