Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyenruhás, magas, sportos férfiak ennyire figyelemfelkeltőek? Vagy ez inkább túl van tolva (facebook video)?
2023. okt. 7. 08:19
2/10 anonim válasza:
A figyelemfelkeltés még nem egyenlő a vonzalom vagy a csodálat kiváltásával! Látszik, hogy az emberek 90%-a nem azért nézi meg mert el van ájulva tőle, hanem csak egyszerűen vizslatja, hogy ez most ki/mi itt ebben a szerkóban, mit csinál, stb.
3/10 A kérdező kommentje:
Amikor én is vezetek és látom a traffit, akkor összerándul a gyomrom, és nem azért mert a traffi mellett álló rendőrnő (ritka, de lehet) mennyire csinos, hanem, hogy na túlléptem-e a sebességkorlátot vagy sem.
2023. okt. 7. 09:11
4/10 anonim válasza:
Nejem is rá van izgulva a rendőrökre. Én azon drukkolok mikor kocsival megyünk, hogy meg ne állítsanak, ő meg direkt az ellenkezőjén! 🤣
Imád velük kacérkodni, kidobja a csöcseit (jó, nem szó szerint!), mosolyog, szexisen pislog, beindul az egyenruha láttán. Volt olyan nyáron, hogy igazoltatás után kb.2 kilométerre félreállított a kiserdőbe és szexelnem kellett vele, mert annyira rájött! Szerepjátékban is ez a kedvence!
5/10 anonim válasza:
én is ilyen voltam egyenruhásként nőben, több visszajelzést kaptam, hogy jól áll :-) de aki szolgálatban van nem divatként éli meg, hanem a munkájára koncentrál :-)
6/10 anonim válasza:
Az exem egy rendőrrel csalt meg. 😐
7/10 A kérdező kommentje:
:D
2023. okt. 7. 14:26
8/10 anonim válasza:
Ahogy a videóban is látszik férfiak, idősek és kisfiúk is megnézik az egyenruhást. Nyilván nem vonzalom miatt, hanem mert feltűnő az utcán. Pláne ha rendes vagy katona. Az embernek bevillan, hogy történt valami, azért van itt...?
9/10 anonim válasza:
ha magabiztos vagy és nem puposan mész az utcán, és magadbafordulva, hanem kihúzod magad, esetleg jól kivagy gyurva szexis kinézeted van, és van rajtad egy nem hétköznapi ruha, akkor nyugodj meg téged is befognak igy nézni, de ehhez, olyan kisugárzás is kell, hogy tudd, hogy jól nézel ki :-)
10/10 anonim válasza:
Hu en oda-vissza vagyok az ilyen rendorokert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!