Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők általában imádják az egyenruhás férfiakat, mert a pasik így határozottságot, férfiasságot sugároznak. De mi a pszichológiája annak, ha egy férfi szereti az ilyen nőket?
Mi van amögött, ha egy férfi izgatónak találja pl. a rendőrnőket, a katonanőket? Vagy ha beosztottként a főnöknőjéről álmodozik? Amikor a főnöknő az első negyedéves mérlegről, a profitról és a kiadásokról beszél, a pasi alig bírja megállni, hogy ne ugorjon rá?
Szerintetek mi van emögött? Ezek a típusú pasik szeretnek alárendeltek lenni párkapcsolatban? Vagy az izgatja őket, vajon hogy lehet az érzékeny, romantikus nőt kihozni a férfias szakmát űző hölgyekből? Mit gondoltok, mi erre a magyarázat?
Csakis az lehet, mögötte, hogy a dominát látják mögötte, ami tetszik sok férfinak, mert ugye alapesetben a férfi a domináns pl.: egy munkahelyen is (rendőrság>beavatkozás). Az is lehet még, hogy az anyja kiskorában dominánsan nevelte, így ez minta lett a férfinál és ezért tetszik neki pl.: egy rendőrnő.
Lényegében igen, szeretnek alárendeltek lenni.
Nekem is bejönnek a domináns nők:), ezért adtam ezt a választ:).
Nekem volt katona csajom. Kicsit se izgatott fel a katona volta. Inkabb furcsa volt mert nem tul okos emberekkel volt korulveve bar diplomas katona volt, es ez meg a munkahelyi semmitteves (agy az irodaban reggel 8-9 kozott kozos reggeli 9-12 melo, 12-13 kozos ebed, 13-14 piheno, 14-16 sport futas, uszas, majd vege a melonak mindezt akkoriban a magyar minimalber 4szereseert) azt meg volt gyozodve hogy komoly kemeny melot vegez.
Nekem inkabb visszas volt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!