Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ti járnátok olyan pasival aki 2 méter magas ugyan, de már fiatalon (30 körül) lumbágója van emiatt, szó szerint belerokkan a magasságába?
Orvosokhoz, kiropraktőrökhöz kell járnia. Így is van néha olyan, hogy nem tud hajolni, nem tud vezetni. De viszont elvileg alfa hím a magassága miatt, mert egy férfi ugye minél magasabb annál vonzóbb.
Ez még akkor is vonzó, hogyha az egészsége nem bírja ezt a magasságot, fiatalon gerincproblémái vannak?
En megutaltam egy olyan exem aki mindig az egészsége körúl forgott csak es allandoan ez volt a témája.
Lett inkabb egy egeszseges barátomaki ha beteg is nem nyavajog meg nem erről papol napokat hanem beszedi amiket felirnak es kesz.
En nagyon megutaltam a masikat.
Látom, betegesen irigy vagy a magasakra és próbálsz mindenféle baromságot kitalálni, hogy igazat adjanak neked…
Nyuszi, alapvetően nekem sem tetszenek az ekkora férfiak, de ettől még a 2 m körüli magasság sok ugyan, de teljesen normális. Az általad említett, életminőséget komolyan rontó tünetek ennél sokkal magasabbaknál kezdődnek, 210-220 cm felett. De még köztük is van csomó sikeres és egészséges sportoló pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!