Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért érzi egyre több nő,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzi egyre több nő, hogy ő letilthat valakit csak mert hozzászólt?

Figyelt kérdés

régebben annyira nem ezt láttam, de most pl baráti-fálbaráti közösségben is kb olyanok fordulnak elő, hogy: írok a lánynak "képzeld, lesz buli, jössz?" nincs válasz, majd eltelik egy hónap: "itt van még egy buli, jó lesz?" - letilt.

és most tényleg nem a felfújt szájú pláza idiótákról beszélek. Tényleg normális, jól kinéző aranyos, mosolygósak is ilyenek. Azt hinnéd, hogy azért benne van annyi tisztelet, hogy válaszoljon vagy akármi - aztán tessék, kiderül hogy igy oldja meg.

És a pasik miért nem csinálnak ilyet? Miért van az, hogy csak azért, mert egy kövérebb nő hozzámszól, még sosem tilottam le?

Miért számít ennyire egy nőnek manapság, hogy hogy nézel ki, és a mérce egyre magasabban van? :( arra miért nem gondol egyik sem soha, hogy mit hagy ki esetleg, miért nincs hiányérzete, hogy egyáltalán meg sem ismerte a másikat?

2024. júl. 24. 18:14
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az, hogy ismerősi kör, azért elég tág fogalom. Ha jól sejtem a kérdező azt érti alatta, hogy egyszer látta, mert valakinek a barátja és pont ott volt egy összejövetelen ő is, de egyébként gyakorlatilag idegen.

Ha "baráti közösség" akkor ismerik egymást és ennek semmi értelme: "arra miért nem gondol egyik sem soha, hogy mit hagy ki esetleg, miért nincs hiányérzete, hogy egyáltalán meg sem ismerte a másikat?"

Idegeneket, akikkel egyszer összefutottál neten "felkeresni" azzal, hogy jön-e bulizni... Ha azt írja, hogy semmi közöd hozzá, vagy finoman megkér, hogy hagyd békén ahelyett, hogy tolt, mi lenne a reakció? Felfognád, hogy nem, vagy inkább jönne a de miért nem, légyszilégyszi, majd a hülye krva stádium?

2024. júl. 24. 19:19
 12/34 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is gyanús az, ha félbaráti közösségben, tehát alig ismer, buliba hív úgy, hogy nem egy nagy csoportban ír, hanem külön... eléggé olyan érzete van a dolognak, hogy nem haveri találkozóra, nem barátságból hív. Ill. ha nem igazán barátom, és nem vagyunk olyan kapcsolatban, miért várja el, hogy válaszoljak bármit csak azért, mert rám írt (volt nekem is olyan, hogy volt kollégának, amikor személyes kérdéseket tett fel fb-n úgy, hogy munkahelyen 7 hónap alatt 1x beszéltünk munkával kapcs. dolgokról, és a munkahelyen is próbálkozott mindenféle nőnél, nem reagáltam, mert elég egyértelmű volt, miért keres, és nem kötelességem őt sem szórakoztatni és pláne nem akartam vele összejönni, de még barátkozni sem, mert annyira antipatikus személyiség volt). Mondjuk a tiltás nekem kicsit sok, ha 2x próbálkozott vki így, de tulajdonképpen azt is megértem.
2024. júl. 24. 19:34
 13/34 anonim ***** válasza:
100%
Mert van jobb dolgunk is mint kanos idiótáknak magyarázni, hogy nem érdekelnek. Ha belemenne a beszélgetésbe, akkor nekiállnál győzködni, hogy naaa de jó lesz, gyere mááán lécciiii és társai. Bocs de inkább kilakkozom a körmeim vagy akármi, minthogy ilyenekre pazaroljam az időmet.
2024. júl. 24. 19:48
 14/34 anonim ***** válasza:
94%

"És a pasik miért nem csinálnak ilyet? Miért van az, hogy csak azért, mert egy kövérebb nő hozzámszól, még sosem tilottam le?"

Mert a nők ritkán mennek házhoz pofonért. Te csini nőknek írsz, ismerkedni akarsz, ők nem.

És abból, amit idehánytál, kiderült, hogy jól döntöttek. Máskülönben ők írhatnák, hogy összejöttek egy nyomulós pasival a társaságból, és kontrollálni akarja őket mindenben - akkor azt írnád, szűrjön jobban. Kiválóan szűr, fennakadtál a szitán.

Mellesleg a korosztály, amit leírsz az én korosztályom is - ránk mindig jellemző volt a tiltás. A Gen Z-nek nyilván élet-halál, ők online születtek, de Gen Y-nál normális a tiltás. Mi a való életben nőttünk fel, az online csak kiegészítés. Ebben a korban csak az élet nélküli nyomorékok akadnak fenn az online tiltáson.

2024. júl. 24. 19:53
 15/34 anonim ***** válasza:
91%
Mert nem érdekled. Senki nem esik hasra egy bizonyos kor felett ha bulizni hívják, pláne ha valami ordenáré alak.
2024. júl. 24. 19:55
 16/34 anonim ***** válasza:
0%
11. Nem mindenki hulye qrvazik es nem 20 eves taknyosokrol van szo ahol a leqrvazas normalis..
2024. júl. 24. 19:55
 17/34 anonim ***** válasza:
93%

Az meg külön aranyrubin, hogy szerinted ha valakinek nincs töltve a szája és mosolygós, akkor szerénynek kell lennie annyira, hogy válaszolgat.

Te eddig egy pincébe voltál zárva?

2024. júl. 24. 19:58
 18/34 anonim ***** válasza:
86%
16, mindegy mennyi idős valaki, ha egy adott szintnél nem sikerült tovább fejlődnie. Ez a kérdezőtől független tény. Nem lesz valaki a korral tisztelettudóbb, vagy kevésbé agresszív, sőt...
2024. júl. 24. 20:00
 19/34 anonim ***** válasza:
100%
Tipikusan olyan vagy mint az egyik alkesz kollégám. 45 éves, ráír minden huszonéves fullos csajra hogy péntek este házibuli nála és persze mind offolja. Tudják a csajok jól, hogy mire megy ki a játék.
2024. júl. 24. 20:04
 20/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy a külsőd miatt lenne ez. Más dolog miatt nem vagy szimpatikus. Én is nagyon gondolkozom mostanában, hogy letiltok majd egy olyasvalakit, akivel régebben még jóban is voltunk. És nem a külseje miatt. Nem tetszik a személyisége, a hozzáállása a dolgokhoz, hozzám, nem akarok beszélni vele, se írogatni vele. Ha még egyszer rámír, lehet, hogy letiltom. Rosszul vagyok fizikailag, ha néha ír. Stresszt okoz, hevesebben dobog a szívem, mert olyan kellemetlenül érint, a napomat tönkreteszi a tudat, hogy ez az általam már nem kedvelt ember rámírt.
2024. júl. 24. 20:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!