Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van a közvetlen környezetetekben olyan 30év körüli nő aki vidéken képzeli el az életét?
34 éves introvertált vagyok, bár ezt a baráti körömben is nehezen hitték el először, mert nagyon jó az alkalmazkodó és problémamegoldó képességem. Autista vonásokkal, ADHD és OCD tarkítja a mindennapjaimat. Ettől vagyok Mr. Wolf a szakmámban. Elismert és sikeres vagyok a munkámban. Itthonról dolgozom IT területen, szervertermeim vannak. Építgetem a saját kis világomat. Pár éve elkezdtem egy csendes, tiszta, bűnözésmentes csodálatos apró településen felvásárolgatni a házakat és üres telkeket. Több hektár egybefüggő terület és három ház jött össze mostanra. Kéthavonta veszek újabb telkeket. Építgetem a saját kis vegyszermentes, modern, részben önellátó gazdaságom alapjait.
Az életem során sok csodálatos nőt sikerült találnom, de sajnos a céljaink és az elképzeléseink nem fésülhetők össze. Így nem tudtam ezeket a kapcsolatokat üzemeltetni hosszan, senkinek nem szeretnék a horgonya vagy ballasztja lenni. Mivel ők nagyvárosban, külföldön képzelik el a hátralévő életüket már sikeresen találtak hozzá csodálatos társakat... többüknek már gyerkőc is van. Én viszont olyat nem találok aki vidéken képzeli el az életét. Pedig nem kapáláshoz keresek társat, mert vannak munkásaim. Nem is kell szorongva hónapról-hónapra élniük mellettem. Szerintem nem tudják elképzelni, hogy a vidéki élethez kapcsolódó gondok többnyire kizárólag anyagi természetűek.
Találtam az elmúlt években pár hasonszőrűt mint én csak nőben... viszont már rendelkeznek saját tervekkel, amikhez viszont én nem tudok már becsatlakozni.
Én racionálisan közelítem meg a dolgokat és nem a rózsaszín ködöt keresem. Már kezdem feladni azt a képet, hogy valaha is lesz egy józanéletű, dohányfüstmentes, valóságtól nem elrugaszkodó gondolkodású, nem aranyásó társam.
Ezért szeretném tudni, hogy álomvilágban élek és inkább macskásbácsi legyek vagy csak a merítésemben rossz az eloszlása a megfelelő jelölteknek.
"Többükkel tartom a kapcsolatot és lejárnak hozzám sütögetni és feltöltődni családostól."
"Gyere apjuk, menjünk le az exfaszikámhoz, tudod, aki unikornisnak tart, sütögetni."
Annyira túltolod.
Van, de soxxor igaz, a megyeszékhely se elég jó nekik, a hipergám ösztöneik Bp-re, külföldre hajtják őket "mert ott van a pénz" :D
A nem tradicionális társadalmakban családok közösségei helyett a reklámok, a média, az oktatás és és az intézmények, NGO-k a Tekintély forrásai a nők számára. ezek pedig kulturális marxisták kezén vannak. Amivé ezek egy nőt képesek formálni... én azt a kezet gyűlölöm ami ilyenné formálja őket, ez a kéz férfiaké és a sätän zslnäg0gájához tartozik.
A női természet a passzív konformizmus, a meghajlás, a befogadás, sőt a vak parancsteljesítés és az önfeladás is... a stréberkedés, karrierizmus... a kvótanők akik még több háborút "akarnak", valójábann gazdáik felé teljesítenek... annaléna berbökk.. kápónők ezek mind.. meg a gyerektelen mert hipergám szingli hr-es aki gyűlöli (irigyli) családos nőtársait, ha geyerekes jelentkezik 1 állásra, fel se veszi dolgozni - női összetartás nem létezik továbbra se.
A nő mindig olyan, amilyenné a világ formálja. Csak mi férfiak vagyunk individualisták és rebellisek, nem véletnem a Férfi az újvilágrendesek fő ellensége.
3 hónap az nem kapcsolat.
Előbb vezesd le papíron, hogy jönnek ezek ki, aztán hazudj.
Kamuzol, abba bele se megyek.
"3 hónap az nem kapcsolat." <- szerintem ha valakivel a randi szakasz után úgy adódik, hogy hozzádcuccol... majd van közös befogadott cicátok... elmész és felújítod az anyós-apósjelölt fürdőjét és a konyháját... van közös hobbitok és még szexelni is szoktatok, az kapcsolat. Amikor megcsal téged akkor véget is ér ez a kapcsolat.
"Előbb vezesd le papíron, hogy jönnek ezek ki, aztán hazudj." <-
Én 14 éves korom óta dolgozok és eltartom magamat. Nem részletezem miként alakult ez így de 18 éves koromra már házam volt. A közgázra úgy jártam be tiniként, hogy a saját kocsimmal a saját házamból. Volt pénzem és szinte csak aludni jártam be, teljesítettem a minimumot. Papíron nem kell levezetnem... mert még mindig 34 éves vagyok! Nem 11, hogy ilyet hazudjak. De tudodmit? Írj rám privátban... adok hozzáférést a családi albumomhoz aztán megnézegetheted ha az a perverziód, hogy másokból ne nézd ki, hogy tud párkapcsolatban élni életében többször is másokkal. XD Ennyire nem jött be neked az élet, hogy ez lehetetlennek tűnik? Súlyos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!