Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van a közvetlen környezetetekb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van a közvetlen környezetetekben olyan 30év körüli nő aki vidéken képzeli el az életét?

Figyelt kérdés

34 éves introvertált vagyok, bár ezt a baráti körömben is nehezen hitték el először, mert nagyon jó az alkalmazkodó és problémamegoldó képességem. Autista vonásokkal, ADHD és OCD tarkítja a mindennapjaimat. Ettől vagyok Mr. Wolf a szakmámban. Elismert és sikeres vagyok a munkámban. Itthonról dolgozom IT területen, szervertermeim vannak. Építgetem a saját kis világomat. Pár éve elkezdtem egy csendes, tiszta, bűnözésmentes csodálatos apró településen felvásárolgatni a házakat és üres telkeket. Több hektár egybefüggő terület és három ház jött össze mostanra. Kéthavonta veszek újabb telkeket. Építgetem a saját kis vegyszermentes, modern, részben önellátó gazdaságom alapjait.

Az életem során sok csodálatos nőt sikerült találnom, de sajnos a céljaink és az elképzeléseink nem fésülhetők össze. Így nem tudtam ezeket a kapcsolatokat üzemeltetni hosszan, senkinek nem szeretnék a horgonya vagy ballasztja lenni. Mivel ők nagyvárosban, külföldön képzelik el a hátralévő életüket már sikeresen találtak hozzá csodálatos társakat... többüknek már gyerkőc is van. Én viszont olyat nem találok aki vidéken képzeli el az életét. Pedig nem kapáláshoz keresek társat, mert vannak munkásaim. Nem is kell szorongva hónapról-hónapra élniük mellettem. Szerintem nem tudják elképzelni, hogy a vidéki élethez kapcsolódó gondok többnyire kizárólag anyagi természetűek.

Találtam az elmúlt években pár hasonszőrűt mint én csak nőben... viszont már rendelkeznek saját tervekkel, amikhez viszont én nem tudok már becsatlakozni.

Én racionálisan közelítem meg a dolgokat és nem a rózsaszín ködöt keresem. Már kezdem feladni azt a képet, hogy valaha is lesz egy józanéletű, dohányfüstmentes, valóságtól nem elrugaszkodó gondolkodású, nem aranyásó társam.

Ezért szeretném tudni, hogy álomvilágban élek és inkább macskásbácsi legyek vagy csak a merítésemben rossz az eloszlása a megfelelő jelölteknek.

júl. 24. 14:22
1 2 3 4 5
 31/49 A kérdező kommentje:
#29 Barátok között a faggatás nem azonos a legszélsőségesebb jelentésével. Mint amikor valami rossz történik és azt mondjuk rá, hogy felettébb vicces szituáció. Akkor sem a humoros oldalát emeljük ki a viccesnek hanem a torzult köznapi nyelvben használatosat. Vagy mint a gizda. Az is a szöges ellentétévé változott. De tény mellé kellett volna írnom zárójelben mit értek alatta, hogy tiszta legyen. És nézd meg egy szóból milyen félreértés lesz... ha nem írtam volna le a markereimet a kérdésben, megkaptam volna, hogy biztosan kicsi a kuksim. Hogy csóró vagyok mert büdös a munka. Hogy toxikus és így tovább. Pedig a barátságban, az üzletben nagyon szerencsésnek mondhatom magamat. És a csajozással sincs gondom, nagyon sok csodálatos lány mászkál mindenfelé. Csak éppen összefésülhető jövőnk nincs. És ha képes volnék álarcban mászkálni egész nap így 34 éves fejjel, már feleségem is lenne valahol egy kertvárosi házban biztosan. Csak éppenséggel nem vagyok rá képes már. Covid óta megízleltem az abszolút csodálatos életet és nem vagyok hajlandó lemondani róla. :/
júl. 24. 17:56
 32/49 anonim ***** válasza:
10%

Hát kérdező, elkell, hogy keserítselek, ilyen nő nemhogy városban, még vidéken még városban sincs. Jót tett mosolyogtam a kérdésed az utolsó előtti bekezdésen elmosolyodtam, ilyen nő ma már nem létezik. És ne ringasd magad álomvilágba, ébredj fel, a nők ma a külsőre mennek, hűtlenek, ez amit te szeretnél ezt ma már nem lehet kivitelezni egy nővel sem, mert mind önző, hűtlen és egotol túlsuzzadó, plusz hab a tortán, hogy undorítóan böszmék.

Amúgy minden bizonnyal anyagilag eléggé stabil lehetsz, csak az a szar az egészben, hogy a nőket ma már a pénzzel sem lehet elcsábítani, mivel már nincs igényük rá, mert ők is megtudják teremteni maguknak azt, amit régen csak a férfit tudott megteremteni nekik. Ezért ami a legfontosabb nekik, hogy magas legyél, izmos, extrán jóképű, dús hajú. Ha ezek megvannak, fogsz találni nőt, mert ha ezekkel a külső fizikai adottsággal rendelkezel, akkor minden oké, a belső értékeid, intelligenciád lehetne olyan akár egy csimpánzé, semmit nem venne észre a nő ebből, mert beterítí azt az óriási galaxis méretű egot a külső/d, de ez csak addig működik, míg nem talál egy másikat, mert a nő mindig keres, és aki keres az talál is, tehát dobni fog és megy tovább, te maradsz ott, keresel tovább....

Inkább prostizz, vagy vegyél szexbabát, már egy jóminőségű szexbaba teljes mértékben megfelel egy teljesértékű nőnek, sőt, túl is tesz a nőn, mert az legelább nem csal meg.

júl. 24. 18:08
 33/49 anonim ***** válasza:
46%

Neked sem volt még nőd!

Meg az hogy tizedannyiból próbálod megoldani a lakhatást, mint az átlag, az maximum neked imponál, senki másnak nem!

júl. 24. 20:06
 34/49 anonim ***** válasza:
Szerintem ez AI kérdés.
júl. 24. 20:20
 35/49 anonim ***** válasza:
65%

Legfeljebb agglomerációba, Kelet-Magyarországra semmiképp.

Fővárosi vagyok, jól érzem itt magam, ki lehet használni a lehetőségeket. Egy istan háta mögötti faluban nem érezném jól magam. Nem vagyok az a birtok urának menyecskéje típus.

Békés az egyik legelmaradottabb megye ráadásul, ez biztos kihat az ottani emberekre, mentalitásra.

júl. 24. 20:43
 36/49 anonim ***** válasza:
65%
Azt még hozzátenném korábbi válaszolóként, hogy aki vidéken el tudja képzelni az életét, sőt még gazdálkodna is, az sem biztos, hogy Békés megyébe és vonzáskörzetébe akar menni. Pl. ha neki a bortermelés / borászkodás lenne a fő csapásirány, akkor kasza (de lehet másfajta termelés is, ami az adottságok miatt máshol célrevezetőbb). Vagy ha azért a szüleihez közel akar maradni, ők meg nem hajlandók költözni.
júl. 24. 20:46
 37/49 anonim ***** válasza:
37%

Egy ilyen kéne neked! Meg nekem is!:)

https://www.youtube.com/watch?v=WIU7nbGWc5A&t=425s

júl. 24. 21:07
 38/49 A kérdező kommentje:
#33 tizedannyiból? 150 milla jelen pillanatban a házam anyagköltsége és nem hitelből finanszírozom. Miről beszélsz? :D Saját pozitívkutat fúrattam engedéllyel. Napelem parkom lesz lábon. Belterületen fásítok... Az én célom az, hogy tudjam mit zabálok és ne kapjak agyérgörcsöt az (olyan) emberektől mert jó távol vannak.
júl. 25. 07:46
 39/49 A kérdező kommentje:

#37 ha a csajszira gondolsz akkor elképzelhető akár, mert cukinak tűnik. Viszont ami a hidrokultúrás növénytermesztést illeti az távoláll az elképzeléseimtől. Mert ugyan modern, automatizált/okosított rendszert szeretnék és minden folyamatot amit lehet azt tökéletesítenék... de nem szívesen vegyszereznék. Későbbiekben pár passzív aquapóniás rendszer tervben van ugyan... de kizárólag azért, hogy az önellátás keretein belül télen is legyen pár dolog és ne fűtött fóliából legyen.

Olyanokat írnak itt, hogy nem volt még nőm... és akkor csodálkoznak, hogy miért van emberundorom. :/ A valóságban ezek a gyöktörzsek alázkodnak meg a legaljább munkákban, semmiben nem képesek kiemelkedően teljesíteni... képtelenek valójában a céljaikat megvalósítani. Ezeknek üzenem, hogy hozzám el lehet jönni ha valaki erősködni akar nyugodtan. Privátban adom a címemet. ;)

júl. 25. 07:53
 40/49 A kérdező kommentje:

#40 A település az egyik legcsodálatosabb az országban. Két kisebbségi család van és az is dolgos. Nincs bűnözés. A pénztárcádat a kocsi tetején hagyhatod és mindenki odajön becsengetni, hogy szóljon. Normális jóindulatú emberek lakják. Rendezett gyönyörű a település és a polgármestert valóban érdekli mi lesz vele. És az, hogy én 150 millából építek magamnak házat itt három hektárnál is nagyobb belterületi telekcsoporton az nem tudom, hogy miért lenne cink.

Egy szóval sem írtam olyat, hogy nem kellek a nőknek, de gondolom a saját tapasztalásaid alapján ez ugrik be elsőnek... Nem alkalmas egyik sem arra, hogy elvegyem feleségül. Nem kellenek az aranyásók és azok sem akik a mentális gondjaik vagy a sérüléseik miatt ideig óráig képesek azt a maszkot viselni, hogy ugyanazt az életet akarják élni mint én. És igen, köszönöm dugni is dugok eleget. Ugyan nem vagyok teljesen aszexuális, de a halmazba tartozom. És gondolom az is érdekel mekkora a kukim... de azt csak akkor tudod meg ha majd rádfanyalodom. Addig viszont magadra hagylak, hogy az undorító, romlott, ítélkező, elégedetlen személyiségeddel együtt élhess! ;)

júl. 25. 08:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!