Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van a közvetlen környezetetekb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van a közvetlen környezetetekben olyan 30év körüli nő aki vidéken képzeli el az életét?

Figyelt kérdés

34 éves introvertált vagyok, bár ezt a baráti körömben is nehezen hitték el először, mert nagyon jó az alkalmazkodó és problémamegoldó képességem. Autista vonásokkal, ADHD és OCD tarkítja a mindennapjaimat. Ettől vagyok Mr. Wolf a szakmámban. Elismert és sikeres vagyok a munkámban. Itthonról dolgozom IT területen, szervertermeim vannak. Építgetem a saját kis világomat. Pár éve elkezdtem egy csendes, tiszta, bűnözésmentes csodálatos apró településen felvásárolgatni a házakat és üres telkeket. Több hektár egybefüggő terület és három ház jött össze mostanra. Kéthavonta veszek újabb telkeket. Építgetem a saját kis vegyszermentes, modern, részben önellátó gazdaságom alapjait.

Az életem során sok csodálatos nőt sikerült találnom, de sajnos a céljaink és az elképzeléseink nem fésülhetők össze. Így nem tudtam ezeket a kapcsolatokat üzemeltetni hosszan, senkinek nem szeretnék a horgonya vagy ballasztja lenni. Mivel ők nagyvárosban, külföldön képzelik el a hátralévő életüket már sikeresen találtak hozzá csodálatos társakat... többüknek már gyerkőc is van. Én viszont olyat nem találok aki vidéken képzeli el az életét. Pedig nem kapáláshoz keresek társat, mert vannak munkásaim. Nem is kell szorongva hónapról-hónapra élniük mellettem. Szerintem nem tudják elképzelni, hogy a vidéki élethez kapcsolódó gondok többnyire kizárólag anyagi természetűek.

Találtam az elmúlt években pár hasonszőrűt mint én csak nőben... viszont már rendelkeznek saját tervekkel, amikhez viszont én nem tudok már becsatlakozni.

Én racionálisan közelítem meg a dolgokat és nem a rózsaszín ködöt keresem. Már kezdem feladni azt a képet, hogy valaha is lesz egy józanéletű, dohányfüstmentes, valóságtól nem elrugaszkodó gondolkodású, nem aranyásó társam.

Ezért szeretném tudni, hogy álomvilágban élek és inkább macskásbácsi legyek vagy csak a merítésemben rossz az eloszlása a megfelelő jelölteknek.

júl. 24. 14:22
1 2 3 4 5
 11/49 A kérdező kommentje:

#10 "néha otthon", "De nemcsak azt" <- ez jelenti azt, hogy nem vagy introvertált. :) Én aszociális mizantrópként élek és nem divatból írom, hogy introvertált vagyok.

Miből gondolod, hogy városit keresek? Az előző választottjaim azért voltak városiak mert én is a fővárosban és megyeszékhelyeken éltem többnyire.

"Az meg kicsit meredek, hogy szerinted az, akit nem köt le a kertészkedés, az már a fogyasztói társadalom rabja." <- én ilyet nem állítottam. Olvasd el újra mit írtam. ;) És a fogyasztói társadalom rabja nem csak a vásárló droid... hanem aki felveszi azt a szemléletet, hogy "ha van jobb akkor kell" az is rabja. Ha a fogyasztói kultúra stabilizálja az életét akkor bizony rabja is.

júl. 24. 16:07
 12/49 anonim ***** válasza:

11: téves elképzeléseid vannak az introvertáltságról. Az intro-extrovertáltság egy skála, és az dönti el, ki intro és ki extro, hogy az egyedüllét vagy a társasági lét tölti-e fel... de nem feltétlen csak a két véglet létezik, hogy vki aszociális, és ha nem az, akkor extro. Nekem több egyedüllétre van szükségem, mint az átlagnak, de néha kell társaság... de mivel több egyedüllétre van szükségem, mint társasági életre, ezért intro vagy, csak épp nem a legszélsőségesebb szinten. Ezt amúgy gyűlölöm, amikor szélsősésgesek oltogatnak, hogyha néha szeretsz társaságba járni, akkor nem is vagy IGAZI introvertált, gyááááááááááááá.

Amúgy attól, hogy vki nem aszociális, és nem köti le az, ami téged, nem azt jelenti, hogy a jobbra hajt. Hanem azt, hogy másra. És ez így van rendjén.

Nem azt mondtam, hogy városit keresel, hanem tipikusan városi mentalitást. Mert ahogyan leírod magad, meg azt, hogy milyen nők iránt vonzódtál, az jobbára nem az a szint, amit azok képviselnek, akik vidéken élnek / akarnak élni. Igen, van olyan, aki hasonló, mint te, de az ritka. Aki nem a gyerek miatt költözött pl. vidékre az ismeretségi körömből, hanem pasi miatt, az kb. az a szint, aki nem tudja, ki volt Salvador Dali, és a városban is az volt a legjobb szórakozása, hogy bulizott, meccset nézett pubban meg Marvel-filmet nézett moziban meg sört ivott, és most vidéken a szilveszterezése úgy nézett ki, hogy részegen kocsikáztak az út szélén és belefordultak az árokba. Az emberek többsége, aki vidéken akar maradni, egyszerűbb ember, nagyon sok értelemben alacsonyabb igényszintű, vagy megszokta. Nem azt mondom, hogy nincs olyan, aki ugyanolyan munkaetikájú, ugyanolyan összetetten gondolkodik... de azért az ritkább.

júl. 24. 16:18
 13/49 anonim ***** válasza:
85%

"introvertált vagyok, bár ezt a baráti körömben is nehezen hitték el először, mert nagyon jó az alkalmazkodó és problémamegoldó képességem"

Akkor a baráti köröd ugyanolyan buta, mint te, mert fogalmatok sincs, mit jelent az introvertált.

júl. 24. 16:21
 14/49 A kérdező kommentje:
#12 Mégis miből gondolod, hogy nőgyűlölő vagyok?
júl. 24. 16:22
 15/49 anonim ***** válasza:

És aki meg nem az az egyszerűbb típus, és vidéken akar élni, azoknak az egy része igenis ilyen ezo-spiri hippi, aki mágikus köteléket érez a föld és a természet iránt.

Egyszerűen ritkaság, amit keresel. Nem kell feladni, de potencialitásként kell kezelni azt, hogy lehet, hogy nem találsz ilyet.

Amúgy ha már megvan, hogy hol akarsz telepeledni, akkor ott helyben érdemes ismerkedni, mert azok legalább helyben vannak, és ha nem ilyen 20éves kiscsajok, nagy eséllyel már nem akarnak Bp-re menni, mert azoknak a többsége, akik tényleg erre vágynak, azért huszonpár éves korukban lelépnek oda.

júl. 24. 16:22
 16/49 anonim ***** válasza:
84%

"Mégis miből gondolod, hogy nőgyűlölő vagyok?"

Ahogy a nőkről beszélsz. Persze lehet autistaként neked ez nem tűnik fel.

júl. 24. 16:26
 17/49 A kérdező kommentje:
#14 Tudom és ők is tudják mit jelent. De mivel nem reklámoztam, hogy lemerítettek így amikor 10-12 évvel ezelőtt a tudattam velük akkor néztek nagy szemekkel. Már ne is haragudj... de mégis, hogy jössz ahhoz, hogy ezt így kijelentsd? Miért személyeskedsz?
júl. 24. 16:27
 18/49 anonim ***** válasza:
80%

18, mert kiírtál egy kérdést, amiben leírod a személyedet.

Hogy jön a problémamegoldás meg az alkalmazkodás az introvertáltsághoz? Erre nem magyarázat a sértődésed, csak terelés.

júl. 24. 16:29
 19/49 A kérdező kommentje:
#17 Idézd kérlek azt is, hogy mely mondatom a nőgyűlölő. Mert nem az van, hogy nem tűnik fel... hanem az, hogy nem gyűlölöm a nőket és te ezt látod a mondataim mögé. Azért nagyon nem ugyanaz... :/ Az, hogy agyérgörcsöt kapok a varázsló hittérítő mentális gonddal élőktől nem jön le az, hogy a nőket gyűlölném. Pontosan ugyanúgy agyérgörcsöt kapok a hímneműektől is akik ilyenek. Miért kell ebből ilyen baromságot kihozni? :/
júl. 24. 16:31
 20/49 A kérdező kommentje:
#19 Szerintem keress rá mit jelent a személyeskedés szó...
júl. 24. 16:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!