Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van a közvetlen környezetetekben olyan 30év körüli nő aki vidéken képzeli el az életét?
34 éves introvertált vagyok, bár ezt a baráti körömben is nehezen hitték el először, mert nagyon jó az alkalmazkodó és problémamegoldó képességem. Autista vonásokkal, ADHD és OCD tarkítja a mindennapjaimat. Ettől vagyok Mr. Wolf a szakmámban. Elismert és sikeres vagyok a munkámban. Itthonról dolgozom IT területen, szervertermeim vannak. Építgetem a saját kis világomat. Pár éve elkezdtem egy csendes, tiszta, bűnözésmentes csodálatos apró településen felvásárolgatni a házakat és üres telkeket. Több hektár egybefüggő terület és három ház jött össze mostanra. Kéthavonta veszek újabb telkeket. Építgetem a saját kis vegyszermentes, modern, részben önellátó gazdaságom alapjait.
Az életem során sok csodálatos nőt sikerült találnom, de sajnos a céljaink és az elképzeléseink nem fésülhetők össze. Így nem tudtam ezeket a kapcsolatokat üzemeltetni hosszan, senkinek nem szeretnék a horgonya vagy ballasztja lenni. Mivel ők nagyvárosban, külföldön képzelik el a hátralévő életüket már sikeresen találtak hozzá csodálatos társakat... többüknek már gyerkőc is van. Én viszont olyat nem találok aki vidéken képzeli el az életét. Pedig nem kapáláshoz keresek társat, mert vannak munkásaim. Nem is kell szorongva hónapról-hónapra élniük mellettem. Szerintem nem tudják elképzelni, hogy a vidéki élethez kapcsolódó gondok többnyire kizárólag anyagi természetűek.
Találtam az elmúlt években pár hasonszőrűt mint én csak nőben... viszont már rendelkeznek saját tervekkel, amikhez viszont én nem tudok már becsatlakozni.
Én racionálisan közelítem meg a dolgokat és nem a rózsaszín ködöt keresem. Már kezdem feladni azt a képet, hogy valaha is lesz egy józanéletű, dohányfüstmentes, valóságtól nem elrugaszkodó gondolkodású, nem aranyásó társam.
Ezért szeretném tudni, hogy álomvilágban élek és inkább macskásbácsi legyek vagy csak a merítésemben rossz az eloszlása a megfelelő jelölteknek.
21, feltettél egy személyes kérdést, amiben írtál magadhoz egy szerelmes levelet. Mégis mire kéne reagálni? Nyilván amiatt nincs csajod, mert dől belőled a felsőbbrendűségi komplexus.
Te annak tűnsz, akivel akárhova elmegy az ember, leáll panaszkodni és mondani a saját baromságát, és mindenkinek leszívja az energiáját.
Pl Én. Mondjuk nekem is megvannak a saját terveim, amik nem olyanok mint a te terveid. Nem érdekelne egy ilyen gazdaság, és a helyi kiskirályné se akarnék lenni.
Gyereket sosem akarok.
Nekem a vidéki élet egyenlő a nyugalommal. Egy kiöregedő kis faluban lakok, szinte mindenki 50+ korú az utcámban. Nincsennek csokosok, visító kölykök. Kihaltság van. Trakival lenyírom a füvet a 3000 nm-es telken és kész. Nem ültetgetek, nem locsolok, nem tartok haszonállatokat. Abszolút nem vonz az ilyen.
Hozzáteszem, a környéken kb mindenki ilyen, nem csak én, a betelepedett városi. Egy-két háznál van virágoskert és annyi.
"Viszont 30 percre van Békéscsaba, Gyula, Orosháza"
Ja, hogy az ország legkipusztultabb, legcsóróbb helyén laksz. Ilyen helyen én is tudnék venni 3 házat most rögtön. Ettől még Borsod is jobb lenne..
#25 Hát... ez a környék nem szemetes, normális emberek lakják és persze ez is kiöregedő település. Nem az... "az ország legkipusztultabb, legcsóróbb helyén" lakom. Itt a legjobb a termőföld és itt tudok az alföldön egyedül több hektár egybefüggő területet megvenni belterületen. Máshol ez fejtörést okozna. És mivel nekem egy másik opcióm alaszka volt. Viccen kívül... ahhoz képest itt könnyebben érnek el a legjobb barátaim és rokonaim. Így is majdnem minden hétvégén vendégem van és sütögetés. (nem panasz, ez feltölt) viszont már most is adott, hogy hónapokig ki sem kell mozdulnom a telkeimről szerencsére.
Az, hogy te is tudnál itt venni 3 házat most rögtön azt nem tudom hova tenni... én mind a 270 házat meg tudnám venni a településen ha eladnák (és ha akarnám) viszont amit nem tudok felújítani és nem illeszkedik a terveimbe... vagy nem olyan telken lévő ház amit csak a terület miatt veszek meg az nem is kerül képbe. Ezzel nem nemiszerv méregetésbe akartam kezdeni ha te úgy értetted... hanem, hogy több házam van mintsem amennyit lakok és meg kellett vennem őket a területhez amik a céljaimhoz kapcsolódnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!