Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti kivel feküdnétek le a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti kivel feküdnétek le a közvetlen környezetetekből?

Figyelt kérdés

Nem rokonra gondolok csak egy közeli barát, ismerős, szomszéd akárki. Én az egyik tanárommal a suliból:)

L 18

2019. febr. 25. 14:06
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
47%

Én az egyik tanulóval a suliból.

Bár vele simán járnék is, jogilag már nagykorú.

F 30+

2019. febr. 25. 14:07
 2/17 anonim ***** válasza:
25%
Senkivel.
2019. febr. 25. 14:12
 3/17 anonim ***** válasza:
6%
A párommal. ;)
2019. febr. 25. 14:20
 4/17 anonim ***** válasza:

Kolléganővel, többel is. És igazábol az egyik barátnőmmel (mint nő nemű haver) is, ha csak a kinézetét nézem. De igazábol egyikre se nézek, mint valodi célpontra. Kulombséget tudok tenni a sexy kinézet és a valos kivánat kozott.

27F

2019. febr. 25. 14:30
 5/17 anonim ***** válasza:

Bőven vannak a kolléganők között és a játszótéri anyukák között is olyan milf-ek, hogy a fülem kettéáll. Az irodában még fiatal csajok is vannak, nem győzöm kapkodni a fejem, ha itt mennek el a folyosón.

Bár kétlem, hogy bárkivel is bármi lenne, de egyszerűen jó rájuk nézni, na :)

2019. febr. 25. 14:43
 6/17 anonim ***** válasza:

az egyik helyes fiúval a taekwondo csoportomból... :3

20L

2019. febr. 25. 15:19
 7/17 anonim ***** válasza:
Egyik szomszéd nővel, sokszor hallom mikor kefélnek hát ahogy az a nő élvez már magában izgató nekem, plusz biztos hogy seggbe is csinálja jó mély lehet neki és nem kaphatom meg :( a munkahelyen viszont volt egy gyönyörű nő (számomra gyönyörű, legtöbben leszolták mert kicsit husi) igazi belső nőies kisugárzás meg minden és egy akkora nyomorékkal van együtt hogy az hihetetlen...
2019. febr. 25. 15:21
 8/17 anonim ***** válasza:
28%

Egy ismerős idegennel, egyszer taliztunk de nem akar komolyat, pedig annyira bejön és olyan boldoggá tenném... :)

L

2019. febr. 25. 15:25
 9/17 anonim ***** válasza:
22%
Egy jokepu apukaval,akit sokszor latok :)
2019. febr. 25. 15:35
 10/17 anonim ***** válasza:
0%
Ez egy régóta nem olvasott értelmes kérdés és köszönet érte: EGy kolleganővel, én 40 lweszek, ő 18 de nem e miatt hanem egyszerűen nem érzi hoy hol vannak a határok, simán hozzám bújik vagy átölel és nagyon vigyázni kell hogy ne kapjam el, persze van pasija és nem is feltétlen az esetem de imádom ahogy a németet Hochdeutsch-ban beszéli és egy hatalmas gömbvillám..
2019. febr. 25. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!