Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha szimpi lesz itt egy pasi, mennyi idő után feküdnétek le vele?
Ez attól függ hogy mennyre beszélünk egy nyelvet mennyire vágunk egy hullám hosszon de itt is kell úgy mond ismerkedni és nyilván nem 2~3 hét után.
mondjuk innen nem volt meg senki
de tervben van 3~mal
2 korom béli 1 idősebb
a fiatalok közül
egyikkel már 2~3 hónapja beszélünk de túl jó pasinak gondolom magamhoz és még mindig hihetetlen hogy kíván pedig nem vagyok egy épületes látvány
ezzel akasztom ki szerencsétlent
de imádom
a második sajnos külföldön él de nagyon egy húron táncolunk vele pár hete kezdtem beszélni
az idősebb férfival is meg van az összhang! vele a napokban kezdtem beszélni!
Hogy miért nem sikerült eddig a tali?
Nekem komoly szervezést igényel
van egy kislányom akit egyedül nevelek nincs kire biznom csak az Apjára tudom bízni de Ő is 2~3 hétente jönn fél napot tölt itt aztán megy.
24N
Szimpàtiànàl azért ehhez több kell. Amúgy 1-2 hónap ismerettség, randizàs utàn nekem belefért ha többet éreztem....Felnőttként nem gondolom hogy direkt vàrakoztatàssal kellene bohóckodni.
Az 1 éjszakàs kalandok nem az én vilàgom.
Itt? Soha, semmilyen körülmények között nem feküdnék le innen egyetlen farokméricskélős, farokszelfi küldözgetős, retardált, aberrált, elfajzott pasival. Pedig napjában 5-10 ajánlatot kapok...
A való életben, ha megismerkedem egy pasival, és szimpatikus, egy hullámhosszon vagyunk, akkor órákon belül. De innen.... nincs az a pénz....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!