Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mondanak a nők kamu...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondanak a nők kamu indokot az elustasításhoz?

Figyelt kérdés

Vagy alapból ha akár itt feltesz egy férfi kérdést hogy a nők miért a külsőségekre meg a pénzre mennek, akkor megkapja hogy rosszul gondolja!

és :

"Biztos rossz féreg a személyisége "

Mikor egy sorozatgyilkosra is tapadnak a nők ha jóképű. Meg egy 20 éves elkénysztetett moslék ember srácra is buknak, csak mert a szülei gazdagok és 50 milliós autóval jár 20 évesen, meg genetikailag ilyen 70 kg, pedig 2 pofára zabál naponta a mekiben. Miért talán nekik jobb a személyiségük mint egy jószándékú de pocakos Bélának, vagy egy gyárban 300 ezret kereső Gézának ?

júl. 22. 10:52
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Mert magyarországi nők, és emiatt alapból gyűlölik a férfiakat en bloc.

Látod, hogy csak ugyanaszt amit te kérdezel tőlük szószerint visszamondják ellened, kb mintha haroméves ovissal vitatkoznál.

Na meg megy az általánosítás meg hazudozás. Pl engem több tucatnyian utasítottak vissza és soha nem csináltam semmi, egyáltalán nem problémáztam, tudomásul vettem oszt csókolom viszlát. És igen, szexelnék szívesen kövér nőkkel is.

Tehát megint olyasmiket találnak ki amik egyáltalán nem is igazak és általánosak. Találkoztak egy-két vadbarommal és már egyből megy a "minden férfi ilyen" lemez. Kb olyan mintha egy szemüveges görnyedt incel odamenne a szilikonos kacsaszájú nőhöz vele lenne rossz tapasztalata és feljönne sírni, hogy "miért minden nő...". Na ezek ugyanazok csak fordítva.

júl. 23. 00:26
 22/24 anonim ***** válasza:

Egyébként meg a kérdésre valószínűleg én tudom az egészen konkrét pontos választ. Azonban ez nagyon nagyon komplex, mert a kérdésed válasza valójában sokkal mélyebbre nyúlik. Ugyanis itt egy alapvető világfelfogás konkrét mellékterméke ami a kérdésben szereplő jelenség oka. Ennek nincs konkrétan csak a társkereséshez köze, ez a élet akármelyik részén jelen van.

Olvasd végig a cikket nagyon alaposan figyelmesen (tehát nem úgy, hogy "közben filmet nézek" meg hasonlók). Nagyon fontos pontosan megérteni ezt, ezt a jelenséget. Ugyanis én egészen pontosan értem és amint meglátok itt egy kérdés képes vagyok előre látni a válaszokat, pontosan látam több tucat, vagy akár száz kommenttel korábban ia, hogy mi lesz a végkimenetel és ki mit miért fog majd mondani.

(Ahogyan azt is tudom, hogy ennek a cikknek a tényleges tartalmát, ennek a folyamatnak a megértését 99% nem fogja itt)

júl. 23. 00:31
 23/24 anonim ***** válasza:
júl. 23. 00:31
 24/24 anonim ***** válasza:

Na akkor tegyük tisztába!

https://www.youtube.com/watch?v=23besCjfA_o

júl. 23. 04:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!