Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az incelekre jellemző az általánosítás és aki esetleg itt is mást mond, mint ami az elképzelésük az vagy kamu vagy hazudik vagy képzelte csak?

Figyelt kérdés
Például egy nő megszeretett egy csúnya férfit abszolút nem számított neki az egzisztencia és még sorolhatnám ezeket a incel általánosító dolgokat hogy szerintük minden nő ilyen és ha esetleg egy kivétel van itt az oldalon akkor az máris, kamu, képzelte csak stb...
2023. szept. 24. 10:09
 1/8 anonim ***** válasza:
14%
Ritka mint a fehér holló. Valami érdeke van a nőnek amiért azt a férfit vàlasztotta és a legutolsó szempont lehet az hogy valóban szereti. Üdv egy Incel
2023. szept. 24. 10:21
 2/8 anonim ***** válasza:
70%

Én írtam, hogy egyazer halálosan belezúgtan egy srácba, akit elsőre csúnyának találtam. Ilyen VAN. De azért hozzátettem, hogy baromi ritka jelenség, és bizony bitang jó személyiség kell hozzá.

Ja és én viszonylag jól nézek ki - egy csúnyább lány valószínűleg nagyobb eséllyel fogad el egy csúnyább srácot, szóval sokváltozós a képlet.

És még egy dolog: az incelek által jó tulajdonságként felmutatott "nem verem a nőket" és "nem drogozok" érdemek a világtörténelemben egyszer sem voltak elégségesek, hogy kompenzáljanak egy csúnya külsőt.

2023. szept. 24. 10:21
 3/8 anonim ***** válasza:
11%

Néhány esetből ne akarj általános következtetést levonni.

Általában véve kib@szott nagy hátrány ha ronda vagy, és nem, nem fognak a személyiséged varázsáért összejönni veled.

Mellesleg pont te vagy az, aki automatikusan incelez mindenkit, aki reálisabban látja a világot mint te.

2023. szept. 24. 10:33
 4/8 anonim ***** válasza:
56%

3

Az a baj, hogy ezen az oldalon lassan senki sem látja reálisan a helyzetet.

Az incelek minden nőt démonizálnak és lassan már elképzelhetetlennek tartják, hogy a 10/10-es bredpittnél akárcsak kicsit is egyszerűbb külsejű férfiak valaha becsajozzanak.

A másik oldal meg egyszerűen nem hajlandó elismerni, hogy a szar külső márpedig óriási hátrány (egyébként mindkét nem esetében).

2023. szept. 24. 10:39
 5/8 anonim ***** válasza:
28%

4-esnel a pont. Ahogy irja, ezen az oldalon nem csak az incelekre jellemzo a csolatasu altalanositas. A noi oldalrol ugyanez a szint megy mar.

(Fura egyebkent, mert amit itt a legtobb no lenyomna mindenki torkan, azt eloben tovabbra sem latni.)

2023. szept. 24. 11:32
 6/8 anonim ***** válasza:

Mi a f#szom az a incel?

Sehol máshol nem hallottam,csak itt ezen az oldalon,de itt sokszor.

Viszont soha senki nem fejtette ki azt ,hogy mégis mi az az incel

2023. szept. 24. 12:14
 7/8 anonim ***** válasza:
48%
A google a barátod.
2023. szept. 24. 12:15
 8/8 anonim ***** válasza:

Minél rosszabb a külső annál nehezebb.

Ezen mit kell vitatkozni? Nem egyértelmű?

2023. szept. 29. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!