Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a hülyeség, hogy férfiaknak minőségi punci kell? (Hozzászólásban olvastam nem általánosítás miatt írtam így) Ennyi erővel én is mondhatnám, hogy minőségi péniszt akarok. :D Mint ha az egész ember egy sétáló nemi szerv lenne. 27N
Mindenki azzal jön össze aki neki tetszik és ez így van rendjén.
Amúgy meg magának a pinának a formáját szerintem egy fiú se figyeli.
A 87 éves nagypapámnak van egy mondása: "A jó f@*szt kell megfizetni!"
Ezt arra érti, hogy férfiként ha sikeressé küzdöd magad, akkor a jó nők majd úgy is veled akarnak lenni. Ezzel is akart mindig arra inspirálni engem, hogy tanuljak, sportoljak, haladjak előre az életben mindig minden területen, mert ha ezeket valaki meglépi (és a soft skilljei is rendben vannak, mint a kommunikáció stb), akkor azért fogja vonzani a nőket.
És nyilván ez kérdező most egy kicsit valljuk be szándékos értetlenkedés volt a részedről. Te is tudod, hogy a pina alatt a nőket értik, amikor ezt mondják, ahogy nagypapám is a "f*@sz" alatt a férfiakat érti. Még egy autistát elfogadom hogy nem érti, de mindenki más csak szándékosan értetlenkedik.
Jáj, azt a kommentet láttam én is, meg is mutattam a páromnak :D
Sajnos vannak bőven olyan gyökerek, akik számára az a legnagyobb (vagy egyetlen) érték egy nőben... :/
4-es vagyok
És a kapcsolattól miért ezek a kis görények veszik el a kedved? Van egy rakat értelmes, normális pasik is. De az ilyen kamumuffmágnesek hisztije alapján ne ítéld el az összes pasit és ne befolyásoljon abban, hogy kizárod-e magad a normális társkapcsolatból.
Amúgy pasi vagyok.
hallod, pont ugyanezen gondolkoztam, az elobb olvastam en is ugyanezt a kommentet:D szanlom es hanyinger maga a kifejezes.
gyanitom, hogy foleg ilyen igenytelen prolik szajabol szokott elhangzani, aki amugy ‘minosegi punci’ alatt azt a not erti, aki ugy nez ki, mintha az instagrambol lepett volna ki, de amugy meg agyilag elegge 0, de az ilyen szavakat hasznalo ferfiak megis osszetennek a ket kezuket, ha a nem minosegi farkukra egyszer is jutna egy ilyen ‘minosegi punci’.
Igazad van kérdező!
Leszel a barátnőm?
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!