Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem sajnálod a normális nőket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem sajnálod a normális nőket az általánosítás miatt?

Figyelt kérdés
Vannak akik minden nőre azt mondjak goldigger. Arra is aki randikon nem fizet. Vagy ha olyan férfival jön csak össze akinek van lakása , autója , mondjuk 1 millió nettó jövedelme. És gondol a jövőre hogy gyerekvállalásnàl ő kiesik a munkából és pár évig a férfinek kell több pénzt és biztonságot nyújtani. Ezek természetes dolgok de már erre is azt mondjàk a nő anyagias kígyó!
2023. febr. 16. 07:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
90%
Itt elég alacsonyan röpködnek az "anyagias" jelzők. 😄
2023. febr. 16. 07:25
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert én tisztában vagyok vele, hogy ezeknek a dolgoknak semmi köze a valósághoz. Inkább azt sajnálom aki olyan ostoba, hogy ezeket szajkózza.
2023. febr. 16. 07:29
 3/14 anonim ***** válasza:
18%
Sajnálnám őket, ha léteznének, de eddig egy ilyennel sem találkoztam.
2023. febr. 16. 07:47
 4/14 anonim ***** válasza:
81%

Én őszintén szólva leszarom ezt nőként. Önteltség nélkül jó parti vagyok, nem az én veszteségem, ha valaki nem akar megismerni és hülyeségekből von le messzemenő következtetéseket.

Kellene a fasznak olyan partner, aki annyira nem képes bennem bízni, hogy azt hiszi, kölcsönösség helyett kihasználom. Bocs, de nem fogom elpazarolni az életem ilyen bohócokra. A fent említett dolgok egy része nálam is alapvető (és egyesekkel ellentétben nem úgy pofázok más egymillió nettós fizetéséről, hogy fingom sincs, mennyi erőfeszítés eljutni oda, hogy ennyit érj a munkaerőpiacon, mert ezt sok picsa elfelejti), de egy normális ember nem ebből indul ki önmagában és sző konteókat, hogy nekem ugyan miért kell ez meg az, hanem abból, hogy magamra és az én szerepemre a párkapcsolatban hogyan gondolok ezzel párhuzamosan. Mert arról ugye nem beszélgetünk, mikor nem felezzük a számlát az első randin, hogy remélem, hogy a következők egyikén például én főzhetek az illetőnek valami finomat. Arra nem gondol senki, hogy azért várok el anyagi önállóságot, mert az én fizetésem egyedül kevés, hogy vele együtt élhessek meg csodás dolgokat, szép emlékeket szerezve, miközben új helyeket fedezünk fel, új élményeket élünk meg. Ezek szükséges dolgok ahhoz, hogy a másik mellől egy idegen se legyen képes elmozdítani a közösen megélt dolgok és a közösen kialakított kis világ miatt. Ez az egyetlen, amivel nem tud versenybe szállni senki a párunkon kívül. Szóval érdemes lenne mondjuk agyat növeszteni és kettőt hátrébb lépni.

2023. febr. 16. 07:49
 5/14 anonim ***** válasza:
68%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Itt egy ékes példa, hogy úton útfélen attól vannak besz@rva, hogy lehúzzák őket. Ebben a kérdésben sem merte leírni, hogy valójában mi az az összeg, amivel őt "lehúzták".

Egész egyszerűen itt szerintem ezekben az esetekben arról van szó, hogy spúrok, a fogukhoz verik a garast.

Az, hogy a nővel/ nőkkel szemben is ilyenek meg ezt feltételezik, hogy valaki is le akarja húzni őket, ez az ő komplexusuk.

Mikor szó sincs ilyenről, mitudomén beülnek valahova és úgy éli meg ezt a helyzetet, hogy őt kihasználják. Persze, nem arról van szó, hogy nincs olyan nő, aki ne csinálná ezt. De itt általánosságban van ez sokszor, hogy azt gondolják velük minden nő ilyen.

Azért, mert fizet egy kávét mondjuk. Nevetséges. Még arra is képesek, hogy hazudjanak, hogy otthon maradt a pénztárca...

Akkor az elején közölni kell, hogy "figyelj nekem ez a félelmem, hogy lehúznak, meg magamtól amúgy se ülnék be semmire, sajnálom a pénzt rá, inkább sétáljunk a minuszba odakint vagy menjünk fel hozzád/hozzám, b@sszunk" mert ez kb ez a szint. És a nő meg eldönti, hogy szüksége van neki erre vagy nincs.

A sok nőbe meg kialakult a komplexus, ők meg azon remegnek, hogy jujj "goldiggernek néznek". Holott le kéne sz_rni ezt az egészet.

Aki ezen remeg, azt meg otthagyni. Ha az elején remeg egy kávén, akkor mi lesz, ha lesz gyerek....

2023. febr. 16. 08:04
 6/14 anonim ***** válasza:
88%

Engem nem érdekel, ha golddiggernek néznek.

Alap, hogy stabil egzisztenciája legyen egy férfinak. Ha nincs, szóba sem állok vele. Magát minősítse a csórósága miatt, ne engem.

Mivel nem àllok szóba csóróval, így olyan sem volt, hogy én fizettem volna randin. Ez alap.

2023. febr. 16. 08:08
 7/14 anonim ***** válasza:
86%

De egy nőnek is kell hogy legyen esze, hogy nem csupasz seggel szül hanem előtte dolgozik pár évet, van megtakarítása. Nőnek is ugyanúgy annyi egy lakást venni, mint egy férfinak, havi egy millát keresni is és az autó sztm egy nőnek is alap.

Nyilván nekem se kell olyan férfi aki hónapról hónapra él és keres 200at...de én is jól keresek.

N 30

2023. febr. 16. 08:10
 8/14 anonim ***** válasza:
78%
Nem szoktam ilyen mélységig foglalkozni mások életével. Így annyira az sem érdekel, hogy vadidegen emberek az interneten mit gondolnak rólam. :))
2023. febr. 16. 08:30
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarok gyereket, de egy minimumot elvárok. Annyit, hogy ha a férfi kiszeretne belőlem, akkor ne hazudjon szerelmet, mert addig legalább van hol laknia.

Léteznek aranyásók, de az annyira más világ, meg más szint. Átlagembernek nincs aranya. És egy olyan kapcsolatban szerintem mindkét fél tisztában van azzal, miről van szó.

2023. febr. 16. 08:48
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán. Általánosítani csak ostoba, frusztrált férgek szoktak, szóval ez kimondottan jó szűrő velük szemben.
2023. febr. 16. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!