Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondanak a nők kamu indokot az elustasításhoz?
Vagy alapból ha akár itt feltesz egy férfi kérdést hogy a nők miért a külsőségekre meg a pénzre mennek, akkor megkapja hogy rosszul gondolja!
és :
"Biztos rossz féreg a személyisége "
Mikor egy sorozatgyilkosra is tapadnak a nők ha jóképű. Meg egy 20 éves elkénysztetett moslék ember srácra is buknak, csak mert a szülei gazdagok és 50 milliós autóval jár 20 évesen, meg genetikailag ilyen 70 kg, pedig 2 pofára zabál naponta a mekiben. Miért talán nekik jobb a személyiségük mint egy jószándékú de pocakos Bélának, vagy egy gyárban 300 ezret kereső Gézának ?
Akkor cseréljünk ki pár szót:
Mikor egy sorozatgyilkosra is tapadnak a "férfiak" ha "csinos". Meg egy 20 éves elkénysztetett moslék ember "csajra" is buknak, csak mert a szülei gazdagok és "megcsináltatták a mellét" 20 évesen, meg genetikailag ilyen "50" kg, pedig 2 pofára zabál naponta a mekiben. Miért talán nekik jobb a személyiségük mint egy jószándékú de "átlagos Julcsinak", vagy egy gyárban 300 ezret kereső "Katinak" ?
Nem csak ez a két véglet létezik ám.
Vannak jóképű férfiak biztos anyagi háttérrel.
A magam nevében beszélve: Ha egy férfinek nincs meg a kellő egzisztenciája é ez az oka annak, hogy nem folytatom vele tovább az ismerkedést, akkor azért nem mondom, mert nem akarom megbántani. Ennyi.
1
neked a rossz a személyiséged ... beszológatós
2
Kettős mércés nincs még korán ehhez? Főleg hogy ide nem is illik, mert a férfiakat nem érdekli a nő pénze.
Hiába sértődsz meg, mosléknak nevezni másokat a kiállhatalanság ismérve.
(#1 voltam.)
5
Csak a másnaposság beszél belőlem. Amúgy a moslék jelzőnek van oka. Ne mond hogy te nem ismersz olyan 12-25 közötti gyerekeket/ fiatalokat akikben nulla érték van? Akiknek minden a külső, pénz "hogyan legyek menőbb mint a másik?" , Akiknek nem szent a törvény, az iskola, akikben nincs tisztelet az idős emberek iránt? Akik büncselekményeket követnek el úgy hogy meg se fordul a fejükben hogy ez nem helyes : Pl megölni az utcán egy szegény kóbor macskát vagy kiskutyát, madarat stb aztán fellelőségrevonást el akarja kerülni mert nincsenek tökei vállalni a tettét.
A "pocakos Bélával" avagy a Dagi Döggel szexelni is kellene. Rohadtul nincsen gusztusom egy hájas emberrel együtt lenni. Ha tegyük fel felül van, akkor lóg rám a hasa, csöcsei. Ha én vagyok felül és kinyomja a hasát akkor "ledob magáról"/nem hozzáférhető a bébi répa. Izzad is, mint az állat.
Az első barátom eléggé elhízott, ott tapasztaltam ezt. Egyszerűen elfogott az undor, ha csinálni kellett vele. A végén már hónapokig nem volt semmi, nem bírtam magam rávenni.
A 300 ezer meg éhbér. Nem eltartottat keresek. Együtt nyomorogni se akarok. Gondolom 3 vagy 4 műszakozik. Nincs kedvem éjszakás után kerülgetni amikor ő alszik.
7
Pocakos.. és embere válogatja. Én most 100 kgot is elérem. Mégis nincs csöcsöm, karjaim erősek (mivel súlyokkal edzek). nem mondom hogy az ágyék zsír nem takar, de 17 centi megvan még. Szerintem nem bébi répa kategória.
A szexnél meg azt szeretem ha a nő van felül. Ja meg beteg tudom de izgalmas rögtön ha térdelve látom.
Ha valakinek nem vagy vonzó külsőre, akkor nem vagy az és teljesen érthető módon fog elutasítani. A jó szexuális élet egyik alapja a kölcsönös vonzalom, ha ez nincs meg, akkor már érdektelen az egész.
Én se bírnék túlsúlyos férfival szexelni, mert egyszerűen taszít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!