Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mondanak a nők kamu...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondanak a nők kamu indokot az elustasításhoz?

Figyelt kérdés

Vagy alapból ha akár itt feltesz egy férfi kérdést hogy a nők miért a külsőségekre meg a pénzre mennek, akkor megkapja hogy rosszul gondolja!

és :

"Biztos rossz féreg a személyisége "

Mikor egy sorozatgyilkosra is tapadnak a nők ha jóképű. Meg egy 20 éves elkénysztetett moslék ember srácra is buknak, csak mert a szülei gazdagok és 50 milliós autóval jár 20 évesen, meg genetikailag ilyen 70 kg, pedig 2 pofára zabál naponta a mekiben. Miért talán nekik jobb a személyiségük mint egy jószándékú de pocakos Bélának, vagy egy gyárban 300 ezret kereső Gézának ?

júl. 22. 10:52
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Jah és 350 ezer

Ennél többet csak középvezetők- diplomás stb emberek keresnek. Szóval átlagtól ne várd a luxust. Vagy ne állítsd be bárki számára megkereshető összegnek.

júl. 22. 11:21
 12/24 anonim ***** válasza:
80%
Kinek mi, igazából lényegtelen, hogy az adott nőknek mi az elvárása, nincs hozzá közöd.
júl. 22. 11:24
 13/24 anonim ***** válasza:
80%

Mert nem viselnéd el a valódi indokot. Ezt itt szépen be is mutattad fiam.

Üdv. nagyanyád.

júl. 22. 11:29
 14/24 anonim ***** válasza:
94%

2-es vagyok és férfi.

Te szívesen szexelsz kövér nővel?

júl. 22. 11:31
 15/24 anonim ***** válasza:
Fúj Isti kérdező kussolj te xaros
júl. 22. 12:19
 16/24 anonim ***** válasza:
76%

"A szexnél meg azt szeretem ha a nő van felül."

A 100 kiló miatt. Lusta disznó.

júl. 22. 12:37
 17/24 anonim ***** válasza:
62%

pocakos Béla...

Baromira nem tudom sajnálni....

Ne zabáljon, sportoljon, fogyjon le...de ehhez lusta

júl. 22. 14:59
 18/24 anonim ***** válasza:
79%

Azért vannak a kamu indokok, hogy kevesebb lehetőséget adjon a nő arra, hogy a férfi agresszívvá váljon.

Nagyon-nagyon-nagyon kevés férfi van Magyarországon, akinek ha megmondod, hogy bocsi, de nekem nem tetszel, akkor ezt nem a személye elleni támadásnak veszi, hanem van annyi önbizalma és érzelmi tartaléka, hogy ezt elfogadja, hiszen egyébként teljesen természetes, hogy nem mindenki tetszik mindenkinek.

Helyette jön a szidalmazás/könyörgés/számonkérés, amire senkinek semmi szüksége nincsen. Egy volt barátnőmnek pl az egyik akkori barátja mérgében és tehetetlenségében, hogy a lány szakítani akart vele, lekevert egy pofont.

Egy ilyen embernek, ha megmondod, hogy ne haragudj de nem tetszel, szerinted az el tudja fogadni?

Persze nem minden férfi ilyen, lehet, hogy te vagy a kivétel, aki ha kap egy valódi indokot, akkor azt mondja, hogy köszi az őszinteséget, további minden jót kívánok!

A végeredmény szempontjából viszont nem teljesen mindegy, mi a valódi helyzet?

Nekem is pár hete válaszolta azt egy nő, hogy "most más a fontos, nem szeretne kapcsolatot". Aztán más csatornákon kiderült, hogy amúgy van barátja. Jobb lett volna, ha azt mondja, hogy bocs már de olyan büdös a szád, hogy a borz nem tud melletted megmaradni, ezért eszemben sincs még csak elgondolkodni sem azon, hogy megcsókoljalak?

Valahol a lelkem mélyén én is tudtam, hogy a "más a fontos, nem szeretnék kapcsolatot" az valójában úgy értendő, hogy VELEM nem szeretne kapcsolatot.

Amivel nincs baj, azóta is szívesen dumálunk egymással ha találkozunk abban a közösségben, ahol megismertem, sőt a barátját is egy jóravaló embernek tartom, mert szegről-végről őt is ismerem.

De még nekem is, férfiként is az a tapasztalatom, hogy 10ből 4-5-ször csak a lek*rvázást meg könyörgést meg "megváltozom ,csak adj esélyt" dumákat kapják.

júl. 22. 15:56
 19/24 anonim ***** válasza:

Nyilván nem akarnak megsérteni, hogy szarul nézel ki.

A jó külső felülírja a rossz személyiséget, ez viszont igaz sajnos.

júl. 22. 16:46
 20/24 anonim ***** válasza:
69%

#18 ezt nőként nagyon adom. Volt hogy szórakozóhelyen táncoltam egy 100 kg sráccal (én 160cm/45 kg akkoriban). A tánc is úgy volt, hogy eszem ágában se volt, de folyton sündörgött mellettem, mögöttem. Inkább egy idő után leültem. Odajött, hogy akkor hazamegyek vele? Mondom tessék? Totál normálisan(éreztem hogy itt nem szabad most keménykednem) elutasítottam, hogy ne hari, nem ezért vagyok itt, nem is ismerlek, stb.

Úgy kikelt magából, majdnem megvert. A haverja jött oda lefogni, csitítani miközben ő is engem szidott, hogy"hallod, kib@szol a haverommal, hogy táncolsz vele aztán lekoptatod?!"

Na, az ilyenekért óvatoskodunk kedves férfiak, tudnék még mesélni, de sz volt a legdurvább, mert itt nem csak verbális abúzus volt, hanem konkrét meg akart ütni.

júl. 22. 16:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!