Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nőknek tényleg a humor meg lazaság a fontos a pasiban, akkor miért nem Danny de Vito posztere lóg a szobájuk falán?
Érdekes, sose akartam 20 centis faxt, sőt, nem is láttam olyat. Ez a 20 centis téma olyan, hogy az összes gimis taknyos osztálytársam kamuzta folyton, hogy neki 20-22.
A valóságban hiába akar valaki akkorával rendelkező pasit, nem sok eséllyel talál.
Másrészt pedig, soha nem kérdeztem meg ismerkedés során, hogy kinek mekkora, együttlétnél derült ki. És soha nem a méreten múlott a kielégülés.
Nekem mindig olyam pasikrol volt poszterem anno akik egy az egyben az aktuális barátomra hasonlit olyan elkapott képek szineszekről.
Pl életem első pasija kiköpött elvis volt.(fekete hullámos haj,.elöl a szemébe lógatva)
Ennél jobban néz ki
Másik nagy szerelmem egy az egyben olyan volt mint van damme fiatalon az egyik képén, amit nem találok a googlen.(poszteren volt meg)
Aztán volt olyan szerelmem is aki tiszta brad pitt megint egy elkapott brad pitt foton csak.
Nem ezen de azt sem találom
Én meg Uma Thurmanra hasonkítok a kill billből de ő valamivel szebb nálam mert kesekenyebb az arca valamivel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!