Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha a nőknek tényleg a humor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nőknek tényleg a humor meg lazaság a fontos a pasiban, akkor miért nem Danny de Vito posztere lóg a szobájuk falán?

Figyelt kérdés

#férfi #humor #kamu #Női hazugság
2023. júl. 4. 17:51
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Humor és lazaság IS.
2023. júl. 4. 19:28
 12/20 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Mikor megkérdezik, milyen pasi jön be, akkor leírom, hogy okos meg humoros meg romantkus, de szerintem az magától értendő, hogy nyilván olyan ember mindezek mellett, akihez vonzódom is.

Vagy te így tényleg úgy mész a világban, hogy azt hiszed, a nőknek nem számít a vonzalom? Aminek az alapja pedig részben az, hogy külsőleg is nekünk tetsző az illető? Ezt most komolyan én mondom el neked legelőször?

Az meg, hogy melyik nőnek mi a vonzó az megint egyéni dolog, van, akinek az, ha magas, másnak az, ha barna haja van, de az, hogy legyen meg a fizikai vonzalom az alap minden esetben.

2023. júl. 4. 19:49
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Sosem volt kint poszterem bocs és mindig az aputestűek jöttek be képzeld 😃
2023. júl. 4. 20:37
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Már megint ez az 1 bites gondolkodás valami IQ huszartol.
2023. júl. 4. 20:48
 15/20 A kérdező kommentje:
Érdekes, mert valahányszor felmerül ez a téma, a csajok elkezdik bizonygatni, hogy van nekik egy ismerősük, aki tökre nem néz ki jól, de olyan jó szövege van, hogy bomolnak utána a nők... Aztán valahogy sose látni ezt a mitikus humor haroldot.
2023. júl. 4. 20:55
 16/20 anonim ***** válasza:

És ki a jó francot érdekel amúgy?

Igen, a legtöbbünk úgy érti ezt, hogy akkor számít, ha már a külső átment a szűrőn. Ez van, nem fog változni.

2023. júl. 4. 21:24
 17/20 anonim ***** válasza:

Mert szerintem nem humoros a fickó.

Amúgy ha neked a nőies formák a típusod, akkor miért nem a willendorfi Vénusz fotója lóg a faladon?

2023. júl. 5. 04:29
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem az a fontos. Pont nem bírom ha valaki folyron vicceskedik.
2023. júl. 5. 04:58
 19/20 anonim ***** válasza:
A poszter nem mesél vicceket. Akkor legalább nézzen ki jól.
2023. júl. 5. 06:09
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

AZért mert ezek a tulajdonságok, hogy humor, lazaság, intelligencia stb. csak akkor számtanak már ha alapból a pasi bejön a nőknek. De szerintem ezt nem kell annyira ecsetelni, elvégre a férfiak is csak akkor keresik a többi fontos dolgot a nőben, ha az már alapból bejön nekik...külsőre. Nyilván itt bejön az a faktor, hogy ki mennyire gondolkodik reálisan, mert oké, hogy tetszik neki XY szupermodell külsőre, de 99,99999% eséllyel soha nem lesz olyan nőj/pasija. Szóval azért kompromisszumokkal kell élni minden esetben.

A lényeg, hogy a külső az első "szűrő", te sem mész oda olyan csajhoz aki nem tetszik neked, nem akarsz vele ismerkedni.

A gond az amikor sokan tagadják a külső elsődlegességét, vagy egyenesen azt állítják nem is számít, mert csak a belső a lényeg.

2023. júl. 5. 06:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!