Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik ilyen “kapcsolat”?
A nem élnénk együtt nekem túl kevés. A párkapcsolat nálam gazdasági közösség IS.
De társkeresőn összefutottam annak idején egy ilyen férfival. Már leszerveztük a randit, és csak utána derült ki, hogy neki soha esze ágában sincs összeköltözni egy nővel. Ő úgy képzelte el, hogy elmennek színházba meg vacsorázni, aztán utána mindenki megy haza a saját lakásába. A randit illedelmesen lemondtam fenti okokra hivatkozva, mire ő fél órán belül le is törölte magát a társkeresőről.
Van, van erre valami menő név is, talán látogatói kapcsolat, vagy ilyesmi, jellemzően elvált, gyerekes nők és férfiak csinálják, tehát 40-50es korosztaly. Mikor már mindenkinek meg van a saját élete és ez valamiért jó ötletnek tűnik.
Volt ilyen ismerősöm. 3 évig volt így együtt egy pasival, aztán szakítottak. Most 1 éve van egy új párja, épp összeköltöznek.
Szerintem nem működőképes, legalábbis olyat még nem láttam ahol működik hosszútávon. Egyszerűen nem alakul ki a rendes kötődés, nem fejlődik a kapcsolat és idővel valamelyik beleun. Vagy, eleve azért választják ezt, mert tudják, hogy közelebbi kapcsolatot nem is akarnak a másikkal és az alap ok, amiért így érezték végzi ki a kapcsolatot.
Mi is úgy voltunk hogy soha nem akarunk összeköltözni ezt leszögeztük az elején, aztán 3 hónap után nálam ragadt :-D
1,5 éve együtt élünk es 1 percig se bántuk meg
Ezt általában idősebbeknél veszem észre.
Ahol mindkettőnek megvan a háza vagy lakása, általában elváltak vagy özvegyek, gyerekek nagyok. És megmarad mindkettőnek a saját háza , de mellette van, hogy napokig együtt vannak.
40-50felett elérhető opció.
Azalatt én a nyitott kapcsolatoknak csúfolt dolgokat csak a megcsalàs legalizàciójànak làtom.
De tudod, nincs jobb egy közös hitelnél, hogy összetartson két embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!