Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezik ilyen “kapcsolat”?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik ilyen “kapcsolat”?

Figyelt kérdés
Olyan kapcsolat ami hosszútávon fenntartható de mégis szabad. Nem élnénk együtt, nem lenne gyerekünk de nem csak akkor találkozunk ha szexelünk tehát lennének programok stb de mégse érzi azt a másik, hogy ez egy “laza azt csinálok amit akarok” kapcsolat?

2022. ápr. 28. 04:56
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

A nem élnénk együtt nekem túl kevés. A párkapcsolat nálam gazdasági közösség IS.

De társkeresőn összefutottam annak idején egy ilyen férfival. Már leszerveztük a randit, és csak utána derült ki, hogy neki soha esze ágában sincs összeköltözni egy nővel. Ő úgy képzelte el, hogy elmennek színházba meg vacsorázni, aztán utána mindenki megy haza a saját lakásába. A randit illedelmesen lemondtam fenti okokra hivatkozva, mire ő fél órán belül le is törölte magát a társkeresőről.

2022. ápr. 28. 05:13
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Van, van erre valami menő név is, talán látogatói kapcsolat, vagy ilyesmi, jellemzően elvált, gyerekes nők és férfiak csinálják, tehát 40-50es korosztaly. Mikor már mindenkinek meg van a saját élete és ez valamiért jó ötletnek tűnik.

Volt ilyen ismerősöm. 3 évig volt így együtt egy pasival, aztán szakítottak. Most 1 éve van egy új párja, épp összeköltöznek.

Szerintem nem működőképes, legalábbis olyat még nem láttam ahol működik hosszútávon. Egyszerűen nem alakul ki a rendes kötődés, nem fejlődik a kapcsolat és idővel valamelyik beleun. Vagy, eleve azért választják ezt, mert tudják, hogy közelebbi kapcsolatot nem is akarnak a másikkal és az alap ok, amiért így érezték végzi ki a kapcsolatot.

2022. ápr. 28. 05:51
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Én most pont ezt csinálom. Ha a partnernek megfelelő, akkor lehet csinálni.
2022. ápr. 28. 05:56
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Mi is úgy voltunk hogy soha nem akarunk összeköltözni ezt leszögeztük az elején, aztán 3 hónap után nálam ragadt :-D

1,5 éve együtt élünk es 1 percig se bántuk meg

2022. ápr. 28. 06:32
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Ezt általában idősebbeknél veszem észre.

Ahol mindkettőnek megvan a háza vagy lakása, általában elváltak vagy özvegyek, gyerekek nagyok. És megmarad mindkettőnek a saját háza , de mellette van, hogy napokig együtt vannak.

2022. ápr. 28. 07:13
 6/15 Noren1989 ***** válasza:
0%

40-50felett elérhető opció.

Azalatt én a nyitott kapcsolatoknak csúfolt dolgokat csak a megcsalàs legalizàciójànak làtom.

De tudod, nincs jobb egy közös hitelnél, hogy összetartson két embert.

2022. ápr. 28. 07:26
 7/15 anonim ***** válasza:
73%
Ezt barátságnak nevezik, elég sok embernek van ilyen.
2022. ápr. 28. 09:44
 8/15 anonim ***** válasza:
Mingli kapcsolat
2022. ápr. 28. 10:15
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Olyan hosszú távon ez max özvegyek esetében fog működni. Az is inkább akkor, ha nyugdíjasok. Fiatalabb emberek ezt hamar megunják vagy lecserélik a személyt.
2022. ápr. 28. 11:16
 10/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!:)
2022. ápr. 28. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!