Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezik ilyen “kapcsolat”?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik ilyen “kapcsolat”?

Figyelt kérdés
Olyan kapcsolat ami hosszútávon fenntartható de mégis szabad. Nem élnénk együtt, nem lenne gyerekünk de nem csak akkor találkozunk ha szexelünk tehát lennének programok stb de mégse érzi azt a másik, hogy ez egy “laza azt csinálok amit akarok” kapcsolat?

2022. ápr. 28. 04:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
76%
Én ismerek olyan házaspárt is, akik nem élnek együtt, de minden programot együtt csinálnak.
2022. ápr. 29. 08:26
 12/15 anonim ***** válasza:
Így van. egyet én is ismerek:)
2022. ápr. 29. 10:38
 13/15 anonim ***** válasza:
31%
Orbánra gondolsz?
2022. ápr. 29. 10:38
 14/15 Senior Séf ***** válasza:
100%
Sajnos egyre több az ilyen kapcsolat. Az emberek nem veszik észre, hogy a fene nagy szabadsággal saját börtönüket építik. A jót ugyanis könnyű megszokni. Ha nem kell figyelmed senkire, ha nincsenek elvárások, nem kell megfelelni senkinek, és mindig csak jókedvetekben találkoztok, előbb-utóbb minden emberi kapcsolat terhessé válik, és már a sarki közértbe lemenni is kemény kihívás lesz.
2022. ápr. 30. 19:12
 15/15 anonim ***** válasza:
0%

Miért lenne? Csak azért jársz a közértbe, mert elviselsz valakit?

Miért lennének az emberi kapcsolatok terhesek? Én szeretem a kapcsolatokat, de nem akarok mindig benne lenni, szeretek egyedül is lenni.

2022. ápr. 30. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!