Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik az, hogy valaki ennyire nem mer lépni?

Figyelt kérdés

Egy ideje beszélgetek egy számomra szimpatikus férfival a társkeresőn. Elsőre azt gondoltam, ez kölcsönös, de egyre inkább azt gondolom, ez nem így van.

Már a legelején megemlítette, hogy nehezen nyílik meg. Ezzel nincs is semmi baj, nem kell nyitott könyvvé válni egy vadidegennek. De egy hónap elteltével legalább valami utalást tehetne a szándékra.

Nyilván tudom, az alap forgatókönyv szerint nem tetszem neki eléggé, talonban tart stb.....

De mi van, ha mégsem így van? Létezik, hogy ennyire óvatos legyen valaki?

40/N

2022. márc. 25. 08:40
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ennyi idő után nyugodtan kérdezz rá,hogy képzeli el a folytatást.
2022. márc. 25. 08:46
 2/10 anonim ***** válasza:
Szerintem csak beszélgetni akar.
2022. márc. 25. 08:47
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Tegyük fel, hogy tényleg csak ennyire óvatos, mert az előző randipartnere egy óvatlan pillanarban lerágta a nagylábujját mondjuk.

Az a kérdés, hogy mit szeretnél kezdeni egy olyan alakkal, akit még sosem láttál, de úgy kell kiédesgeteni a tornyából, mint egy elátkozott hercegnőt. Ettől miért lesz neked jó?

A békák, ha eleget csókolgatod őket, rendszerint nem királyfivá, hanem ótvar nagy varanggyá változnak, akiket később már nem elég puszilgatni, a s.ggüket kell nyalni.

2022. márc. 25. 08:50
 4/10 anonim ***** válasza:

Ha te 40 éves vagy, akkor gondolom a másik fél is hasonló korú. Ebben az életkorban már egy hónap alatt illene tudni, hogy szimpatikus vagy e neki vagy sem. Annyira biztos kedvel, hogy írogasson neked, de ennyi idő után már felhozhatta volna a találkozás lehetőségét.

Ha már az elején (egy hónap után) ennyire bizonytalan, akkor mi lenne ha párkapcsolatban lennétek?

Én a helyedben már rákérdeztem volna nyíltan, hogy ő mit gondol a kettőtök "kapcsolatáról". Szerinte mi ez? Barátság? Közös online időtöltés? Potenciális randipartnernek lát? Ő mit szeretne stb...?

2022. márc. 25. 09:00
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem független. Benne lehet egy rossz kapcsolatban, puhatolózik, de ennél tovább nem lép. Ki kell ugrasztani a nyulat, kérdezz rá szerintem is, hogy hogyan tovább.
2022. márc. 25. 09:17
 6/10 anonim ***** válasza:
A francokat. Nem akar semmi komolyat! Ha akarna és nem lép, akkor meg málé. Kell neked egy gyáva fazon?
2022. márc. 25. 09:49
 7/10 anonim ***** válasza:
Ne gondoljad túl. "Talonban tart" meg hasonló hülye gondolatok csak ártalmasak. A gond ott van, hogy már 1 hónapja chateltek. Én 1 hetet szoktam bírni, majd elfogy a téma, megunom. Nem lehet ilyen módon fenntartani az érdeklődést. Ha ő nem lép, hát lépj te: hívd el valamilyen egyszerű programra hétvégén. Élőben sok minden eldől majd
2022. márc. 25. 10:37
 8/10 A kérdező kommentje:

Sajnos hajlamos vagyok túlgondolni.. De hát mégiscsak nőből vagyok na.. :) Az ember azt gondolná, ahogy öregszik, majd bölcsebb lesz. Most meg izgulok, mint egy tini.

Elhívni? Rendben, de akkor elvész a "küzdelem". Ilyesmin (is) agyalok. :D

2022. márc. 25. 12:48
 9/10 anonim ***** válasza:
Olyan nagyon azért nem küzd, ha egy hónap alatt nem került még szóba sem a személyes találkozás. Ne aggódj szerintem túlságosan. Bármit csinálsz, ezt a semmit nem nagyon lehet elrontani.
2022. márc. 25. 13:57
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! :)

Igazatok van, megkérdem én. Mit veszíthetek..?

2022. márc. 26. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!