Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik az, hogy valaki ennyire nem mer lépni?
Egy ideje beszélgetek egy számomra szimpatikus férfival a társkeresőn. Elsőre azt gondoltam, ez kölcsönös, de egyre inkább azt gondolom, ez nem így van.
Már a legelején megemlítette, hogy nehezen nyílik meg. Ezzel nincs is semmi baj, nem kell nyitott könyvvé válni egy vadidegennek. De egy hónap elteltével legalább valami utalást tehetne a szándékra.
Nyilván tudom, az alap forgatókönyv szerint nem tetszem neki eléggé, talonban tart stb.....
De mi van, ha mégsem így van? Létezik, hogy ennyire óvatos legyen valaki?
40/N
Tegyük fel, hogy tényleg csak ennyire óvatos, mert az előző randipartnere egy óvatlan pillanarban lerágta a nagylábujját mondjuk.
Az a kérdés, hogy mit szeretnél kezdeni egy olyan alakkal, akit még sosem láttál, de úgy kell kiédesgeteni a tornyából, mint egy elátkozott hercegnőt. Ettől miért lesz neked jó?
A békák, ha eleget csókolgatod őket, rendszerint nem királyfivá, hanem ótvar nagy varanggyá változnak, akiket később már nem elég puszilgatni, a s.ggüket kell nyalni.
Ha te 40 éves vagy, akkor gondolom a másik fél is hasonló korú. Ebben az életkorban már egy hónap alatt illene tudni, hogy szimpatikus vagy e neki vagy sem. Annyira biztos kedvel, hogy írogasson neked, de ennyi idő után már felhozhatta volna a találkozás lehetőségét.
Ha már az elején (egy hónap után) ennyire bizonytalan, akkor mi lenne ha párkapcsolatban lennétek?
Én a helyedben már rákérdeztem volna nyíltan, hogy ő mit gondol a kettőtök "kapcsolatáról". Szerinte mi ez? Barátság? Közös online időtöltés? Potenciális randipartnernek lát? Ő mit szeretne stb...?
Sajnos hajlamos vagyok túlgondolni.. De hát mégiscsak nőből vagyok na.. :) Az ember azt gondolná, ahogy öregszik, majd bölcsebb lesz. Most meg izgulok, mint egy tini.
Elhívni? Rendben, de akkor elvész a "küzdelem". Ilyesmin (is) agyalok. :D
Köszi a válaszokat! :)
Igazatok van, megkérdem én. Mit veszíthetek..?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!