Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok nektek bejönnek az ilyen laza stílusú vagány faszik, akik nem görcsölnek semmin sem, meg kiállnak magukért?
Figyelt kérdés
Mondták rám, hogy én ilyen tipus vagyok ezért kérdezem.2023. jan. 20. 19:33
1/14 anonim válasza:
Lazaság bizonyos határig, ha komoly párkapcsolatra képtelen vagy az élet különböző területein is hanyag, felelőtlen, akkor még ha össze is jönnék vele elhagynam egykettőre.
2/14 A kérdező kommentje:
hanyagságról nem volt szó
2023. jan. 20. 19:37
3/14 anonim válasza:
A "nem görcsöl semmin" meg a "kiáll magáért" bizonyos fokig ellentmondanak egymásnak.
4/14 A kérdező kommentje:
Nem mond ellent. Például sosem görlcsölök azon hogy hú mások majd mit mondanak Az igazamárt pedig kiállok.
2023. jan. 20. 19:41
5/14 anonim válasza:
Kérdező aki túl laza az hanyag is.
6/14 anonim válasza:
Igen, lényegében azok, akiknek rendben van önbizalmuk, nem folytonos külső megerősítésre várnak.
7/14 A kérdező kommentje:
5-ös ezt honnan veszed, amugy nem túl laza vagyok csak nem ez a rágörcsölős tipus.
2023. jan. 20. 19:45
8/14 anonim válasza:
Olvasd már el mégegyszer amit az elsőként írtam, jó?
Nem tudom mennyire vagy laza és nem minden nőnek laza az amire te gondolsz, valakinek belefer valakinek nem.
9/14 anonim válasza:
Exem ugrott be. Mindkettőt túlzásba vitte, főleg azt, hogy szerinte kiáll magáért. Ha szerinte igaza van. Ilyen tipikus neki ne mondja meg, hogy mit csináljon, meg senki se akarja csicskáztatni meg elnyomni. Nem is volt soha fél évnél tovább egy munkahelyen... A lazaság meg idővel inkább nemtörődömség lett meg felelőtlenség.
Persze ő váltig állítja, hogy laza srác, aki csak kiáll magáért.
10/14 anonim válasza:
Ha vagány faszinak irod le magad akkor biztos nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!