Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs ilyen pasi?

Figyelt kérdés

Régóta vágyom már egy férfira az életembe, de sajnos soha nem találok.

Az ideálom a vagány, keményebb típusú férfiak, akik lazák, rosszfiúk, kiállnak magukért az utcán, megmondják a véleményüket, lazán fogják fel az életet, nem erkölcs csőszök, izgalmas életük van.

Sok ilyen férfival randiztam már, igazából odavagyok értük. Viszont ők azok akik nem fizetnek nekem első randin, nem hoznak virágot, nem végeznek házimunkát. Nem is nagyon működik így ez hosszú távon.

Viszont itt a gyakorin meg volt már két olyan férfi, akikkel ismerkedtem, akik írták, hogy miket tudnak főzni, rendesen takarítanak, mosnak, fizetnének az első randin, virágot is hoznának. De amint Facebook cserére került volna sor, az egyik ilyen vékony, programozó volt, kocka fejű is volt, a másik pedig egy kicsit elhízott bölcsész hallgató. Mindkettő taszított.

Miért van az, hogy aki vonzó, azok nem végeznek házimunkát, nem kedveskednek virággal, stb????

25N

2022. jún. 2. 18:47
1 2 3 4
 1/31 Laylah ***** válasza:
59%
A kettő kb. kizárja egymást, válassz.
2022. jún. 2. 18:48
 2/31 anonim ***** válasza:
7%
Lehet hülye kérdés, de ezek a vagány pasik véletlen nem latinok lapát állal, 2 méter magassággal akiknek egyetlen érdeme hogy nyertek a génlottón? Vagy hogy szokták írni az incelek?
2022. jún. 2. 18:50
 3/31 anonim ***** válasza:
33%

Most túl azom, hogy a kérdés feltehetően nem fikció, az az igazság, hogy egy laza vagány srácnak a nők fizetnek.

Pont ezért rosszfiúk, mert ők azok, akik gazdag nőket csábítanak el, akik aztán majd pénzelik őket.

2022. jún. 2. 18:50
 4/31 A kérdező kommentje:
Nem a külső számít nekem, hanem hogy vagány, laza, kemény férfiak legyenek. Lehetnek magasak, alacsonyak, vékonyak, nagydarabok is.
2022. jún. 2. 18:51
 5/31 anonim ***** válasza:
84%
*Most túl azon, hogy a kérdés feltehetően fikció
2022. jún. 2. 18:51
 6/31 anonim ***** válasza:
91%
Persze hogy kamu a kérdés ne legyünk már naívak, megint valami incel unatkozik
2022. jún. 2. 18:52
 7/31 A kérdező kommentje:

Miért kell velem gúnyolódni?

Az is mi, hogy "latinok"?

Rasszista vagy, cigányellenes?

Gúnyolódtok, de több pasi jut nekem, mint nektek..

2022. jún. 2. 18:56
 8/31 anonim ***** válasza:
100%
Az összes cigány ilyen a környéken, válogathatsz is közöttük, egyedül a vezetéknevek terén sivár a kínálat, szokj hozzá a Sztojka, Góman, Nikolics, Lakatos, Oláh szentötösséghez.
2022. jún. 2. 18:58
 9/31 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván kamu kérdés... Gondolom ez alapján született meg a kis buksijában, sőt lehet ugyanaz a kérdező :)

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

2022. jún. 2. 18:58
 10/31 A kérdező kommentje:

Na megjöttek a rasszisták!

"Irigyeim sokan vagytkk, mint a kutyák úgy ugattok!"

Vagy lúzer pasik vagytok?

2022. jún. 2. 18:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!