Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki 35 évesen akar saját lakást venni megfelelő önerővel, egyedül, hitellel, annak lefőtt a kávé totál? Csak mert ma itt vagy 4 pasi beoltott, hogy nincs remény pártalálásra és minek a hitel egyedül, és amúgy is öreg vagy, rohadj el egyedül.
Nem főtt le, csak abban az esetben #FŐTTLE ha nincs biztos alapokon álló jól fizető munkahelye avagy borsos egészségügyi kezelése(vagy valakinek a családban).
De hazugság lenne azt állítani, hogy mindezek ellenére könnyű lenne, mert nem az. Ha van kivel osztozz a terheken(nem feltétlen anyagiakra értem) mindig könnyebb az élet.
Én otthon élek szüleimmel. Ennek ellenére volt barátnőm már. Könnyebb lenne persze önállóan saját házban élni(de építkezni ilyen árak mellett nem fogok), lakás meg lutri kikkel kerülsz egy tömbbe(már ha tudod fizetni).
Nekem nincs olyan fizetésem(tanulnom kellett volna pl), ergő hitel nem igen játszik ilyen jövedelem mellett. De én vállalom, hogy ha változtatni akarok, akkor tennem kell érte. A szomorú az, hogy nem tudom mit kéne...cél nélküli élet.
Senkit sem hibáztatok egyik odlalról sem, a vélemény szabad mindenki formálja kedvére.
Én úgy gondolom mindenki maga dönt az életéről, ezt senkitől ne vegyük el. Ítélkezni meg csak akkor, amikor megismertük a körülményeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!