Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egészségügyis hozzátartozó által barátomat beoltották a Pfizer vakcinával. Én emiatt neheztelek rá, hogy nem várta ki, amíg sorra kerül. Jogosan?
Párom a mai napon megkapta a Pfizer vakcinát, mert édesanyja egészségügyben dolgozik és a dolgozók részére beszállított vakcinák közül megmaradt néhány, mert nem mindenki akarja beoltatni magát a kórházban. Ezek elvileg a kifagyasztás után 48 óráig jók, legalábbis nekem ezt mondta párom, hogy amúgy nem mást "előzött" meg, hanem a megmaradtak közül kaphatott ő is.
Nem az a bajom, hogy én nem kaptam, mert én is eltudnám intézni valószínűleg (szintén eü hozzátartozóval), de én szeretném kivárni a soromat, hisz fiatal vagyok és egészséges, ahogy ő is.
Ti mit szólnátok?
Szerintem nem kell ebből ekkora ügyet csinálni.
Tipikusan bolhából elefántot.
Vagy irigy vagy, amiert o mar megkapta?!
Amugy sokan nem akarjak magukat beoltatni (en sem), igy minek vesszen karba? Aki szeretne, az eljen a lehetoseggel. Te pedig szepen vard ki a sorod.
Ez nem verseny basszus, tényleg ennyire irigy vagy arra, hogy előbb oltatta be magát mint te? Ha annyira zavar, akkor oltasd be te is magad és lenyugszol!
Mellesleg gondolom jobban éreznéd magad, ha ment volna a kukába inkább, csak ne előzzön be.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!